Emlak
Giriş Tarihi : 23-02-2011 00:06

TOKİ İHALELERİ BELLİ OLDU

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Batman, Erzurum, Afyonkarahisar Ve Adıyaman'a konut, okul, altyapı ve sosyal donatı yapımı için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

TOKİ İHALELERİ BELLİ OLDU

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Batman, Erzurum, Afyonkarahisar Ve Adıyaman'a konut, okul, altyapı ve sosyal donatı yapımı için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Buna göre Batman Merkez Tilmerç'e tünel kalıp sistemiyle yapılacak 672 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesi toplam 40 milyon 428 bin 823 lira bedelle sonuçlandı.

Açık ihale usulü ile 5 Ocak 2009 tarihinde yapılan ihale için toplam 5 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.

-AFYONKARAHİSAR-

Afyonkarahisar Dinar'a 1 adet 24 derslikli lise, 200 kişilik öğrenci pansiyonu, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işleri için açılan ihaleyi, 4 milyon 927 bin lira bedelle ''Tuna Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet 200 kişilik öğrenci pansiyonu ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesinde işin bitiş tarihi 16 Mart 2011 olarak belirlendi.

19 Ocak 2009 tarihinde açık ihale usulü ile yapılan ihale için toplam 9 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 8 adedini geçerli saymıştı.

-ERZURUM-

Erzurum Ilıca Eski Mahalle'ye 320 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 18 milyon 625 bin lira bedelle sonuçlandı.

Bitiş tarihi 14 Haziran 2012 olarak belirlenen işin ihalesini söz konusu bedelle, ''Ensa Yapı ve İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi A.Ş'' kazandı.

İhale için 4 firma teklif verirken, komisyon bu tekliflerin 2 adedini geçerli saydı.

Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemiyle 320 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.

-ADIYAMAN-

Öte yandan Adıyaman Merkeze tünel kalıp sistemiyle 700 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, sosyal tesis, ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi de sonuçlandı.

Bitiş tarihi 27 Mayıs 2012 olarak belirlenen işin ihalesini toplam 27 milyon 840 bin lira bedelle, ''Erkut İnşaat Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'' kazandı.

Toplam 10 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerdin 9 adedinin geçerli sayıldığı ihale 4 Ekim 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

 

 

 

 

 

 

BOĞAÇ YÜZGÜL/TÜRK HABERLER

 

 

AdminAdmin