Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-03-2020 02:48

DEMİRKAYA ARTIK DEVLETİN RESMİ PROTOKOLÜNDE…

2007 yılında Sivas’ta kurulan İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) 13 yıl sonra Devletin Resmi Protokolüne girdi.

DEMİRKAYA ARTIK DEVLETİN RESMİ PROTOKOLÜNDE…

 

İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Yönetim Kurulu Başkanı ve gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü, Ulusal Basın Resmi Temsilcisi olarak görev yapan Uzm. Oğuz DEMİRKAYA 13 yılın ardından Sivas Valisi Salih Ayhan döneminde Devletin Protokolüne adını yazdırdı.

Sivas’ın sevilen ve çalışkan Valisi Salih Ayhan’ın çalışma temposuna Şehir yetişemiyor.

Kısa sürede Halkın büyük takdirini ve sevgisini kazanan Sivas Valisi Salih Ayhan ve ekibi göz dolduruyor.

Demirkaya konuyla ilgili, “Vali Salih Ayhan Sivas için büyük bir şans, önemli bir kazanım yakın ekibi de aynı şekilde, birkaç ay içerisinde daha da iyi olacağını ve Sivas’ın derin bir nefes alacağını çok iyi biliyorum, sabır edeceğiz, güzel günler yakındır yüce Devletimiz kamuoyunu yakından takip ediyor ve isteklerini biliyor, yapılması gerekenler noktasında gereğini mutlaka yapacaK. Vali bey ve ekibi gibi liyakatli kadrolar ile Sivas bezenecek, huzur, mutluluk gelecek” dedi. Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Demirkaya;

“Sayın Sivas Valimiz Salih Ayhan ve ekibinde yer alan liyakatli, adaletli, şahıslar arasında ayrım gözetmeyen, ötekileştirmeden görev yapan, istihbarata ve yapılanlara değer veren, çalışan yöneticileri Allah Sivas'ımızın başından eksik etmesin. Bizi Sivas İl Protokolüne layık görenlerin bizi önemseyen değer verenlerin hizmetleri daim olsun” ifadelerine yer verdi.

 http://www.sivas.gov.tr/protokol-listesi


 

 

 

 

AdminAdmin