Gündem
Giriş Tarihi : 17-02-2020 20:48

Gelecek Partisi'nden flaş iddia: Baskın seçim yapmayı düşünüyorlar

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Baskın seçim yapmayı düşünüyorlar" iddiasında bulunarak, seçime hazır olduklarını belirtti.

Gelecek Partisi'nden flaş iddia: Baskın seçim yapmayı düşünüyorlar

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Selçuk ÖzdağAKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisindeki istifalara ilişkin, “Ölenler öldü, kalan sağlar bizimdir” şeklindeki verdiği yanıtta, “Bizim için de aynı söz geçerlidir, ölenler öldü, kalan sağlar bizimdir" dedi.

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre Özdağ, "Sayın Erdoğan bir parti genel başkanıdır, bir parti genel başkanına cevap veririm, veririz, bu cümle ‘ölenler öldü, kalan sağlar bizimdir’ cümlesi bir çaresizliğin de aynı zaman da sonucu, bir durum tespitiyken aynı zamanda çaresizliğin son halin bir noktada da tercümesi" ifadelerini kullandı.

"POLEMİK YAPMAYACAĞIZ"

"Biz, Adalet ve Kalkınma Partisinin bizi kesin ihraç talebiyle disipline sevk etmesinden sonra istifa ettik" diyen Özdağ, "Ondan sonra da bir yol haritası çizdik. Üç ay içerisinde bir parti kurduk. İki ay içerisinde de 32 ilde örgütlendik. İktidar olmak istiyoruz. Bundan sonra Adalet ve Kalkınma Partisini icraatlarıyla eleştireceğiz, polemik yapmayacağız" dedi.

"SEÇİME HAZIRIZ"

Erken seçim tartışmalarına değinen Özdağ, "Yarın seçim varsa bile seçime hazırız, yıl sonunda seçim varsa seçime hazırız, 2021’de Nisan’da Mayıs’ta seçim varsa seçime hazırız, hiçbir kimse bizi seçime ‘biz bunları seçime sokmayacağız’ diyemez. Biz her halükarda sandıkla buluşacağız, milletle buluşacağız ve Allah nasip ederse de iktidar olacağız" diye konuştu.

"BASIN SEÇİM İDDİASI"

"Daha önce baskın seçimle bizi seçime sokmamayı düşündüler" diyen Özdağ, "Meral Akşener’e yaptıklarını yapmak istediler ama orada ters tepti, bumerang gibi oldu. Siyasette hile yaparsanız, muvazaalı davranırsanız, siyasette hülleler yapmak isterseniz o bumerangdır gelir sizi vurur, o nedenle Meral Akşener’de seçime girdi ve aynısını bize yapmak istediler ama Meral Hanım o oyunu bozdu, kendisine teşekkür ederiz, şimdi de bir baskın seçim yapmayı düşünüyorlar, bununla ilgili de sebebi bizim büyümemizdir, daha çok büyümemizi istemiyorlar" dedi.

BASKIN SEÇİMİN TARİHİ

Özdağ, açıklamalarına şöyle devam etti: "Her an her saniye düşünüyorlar. Konjonktürü ayarlamaya çalışıyorlar. Hazırız, biliyoruz, duyuyoruz ama bu millet de artık burnundan soluyor ve bu millet işsizliği konuşuyor, açlığı konuşuyor, enflasyonu konuşuyor. Bunların hepsinin hesabını sandıkta sormak istiyor."

AdminAdmin