Gündem
Giriş Tarihi : 15-07-2019 01:25

Yer: Kayseri... Görüntüler büyük tepki topladı

Kayseri’nin nüfusu en büyük ilçesi olan Melikgazi’de Belediye zabıta ekipler, balon satan gencin balonlarına el koydu. Baloncu genç, “Bırakın abi eve ekmek götürecek param yok” dedi. Yoldan geçenlerin ısrarına rağmen zabıtalar gencin gözyaşlarını akıttı. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Yer: Kayseri... Görüntüler büyük tepki topladı

 

 

CHP Melikgaz Meclis Üyesi Halil Yağmur duruma tepkisini gösterdi ve takipçisi olacağı sözünü verdi.

CHP Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Halil Yağmur, belediye zabıtalarının simitçi bir çocuğun simit tepsisine el koymasına yönelik sosyal medyada paylaşılan video ile ilgili açıklama yaptı.

“Ne yazık ki, bu görüntüleri üzülerek izledim” diyen Yağmur, “ Gönül Belediyeciliği diyerek yola çıkanlar, gönülleri kırmakla kalmayıp, psikolojik olarak da tahribata sebep oldular. Bu görüntüler, Kayseri Kamuoyunun vicdanını sızlatmıştır. Ülkemizde, hemen hemen her gün konkordato ilan eden firmalar varken, ekmeğin, aslanın midesine indiği, açlık sınırının asgari ücretin üzerinde olduğu dönemde, belki bir öğrenci, belki de geçimini simit ve balon satarak sağlayan genç kardeşimize yapılan bu müdahale kabul edilemez. Biz gençlere sahip çıkalım, kötü alışkanlıklara bulaşmasınlar derken, birileri gençleri kötülüklerin kucağına itercesine iş yapıyor. Melikgazi Belediyesine bağlı zabıta ekiplerinin, genç kardeşimize yapmış oldukları bu davranıştan ötürü kınıyor, bu konuyu, ilk Meclis Toplantısında gündeme getirip, takipçisi olacağımı kamuoyunun bilgisine sunmak istiyorum”

 

AdminAdmin