Politika
Giriş Tarihi : 23-11-2018 21:58

AK Parti Genel Merkezi uyardı! ’’Sosyal medyada dolaşan listelere itibar etmeyin’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ''Medyada ve sosyal medyada partimizin aday listesi olduğu iddia edilen bazı listeler dolaşmaktadır. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın açıklamaları olmadığı sürece bu listelerin dikkate alınmaması gerekmektedir'' dedi.

AK Parti Genel Merkezi uyardı! ’’Sosyal medyada dolaşan listelere itibar etmeyin’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal yaptığı yazılı açıklamada sosyal medyada dolaşan belediye başkan aday listelerine asla itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. 

Ünal açıklamasında şunları kaydetti:

 

Medyada ve sosyal medyada partimizin aday listesi olduğu iddia edilen bazı listeler dolaşmaktadır. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın açıklamaları olmadığı sürece bu listelerin dikkate alınmaması gerekmektedir.
 
Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda, Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik'in de açıkladığı gibi, 24 Kasım Cumartesi günü, saat 14.00'te İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde 40 ilin belediye başkan adayları açıklanacaktır. Kalan illerin belediye başkan adayları ise önümüzdeki hafta içinde açıklanacaktır.

Bulunduğunuz illerde açıklanan ya da açıklanmayan isimler üzerinden AK Parti siyasetinin yetiştirdiği önemli aktörlerin yıpratılmasına, onlar ile ilgili tezviratlara asla müsaade edilmemelidir.
AK Parti ailesinin her bir ferdi son derece kıymetlidir. Açıklamalarımızda ve konuşmalarımızda bu hususta yüksek hassasiyet gösterilmesini istirham ederiz.
 
Yarın yapılacak toplantıda açıklanacak belediye başkan adaylarına gerekli tebliğ yapılmıştır. Genel Başkanımız veya sözcümüz tarafından açıklanmadığı sürece kamuoyunda zikredilen listelere itibar edilmemelidir. ''
 
AdminAdmin