Spor
Giriş Tarihi : 28-02-2017 00:47

Yiğidolara Tam Destek

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız ve sahadan 3-2 galip ayrınılan Denizlispor maçının ardından taraftarlarımızın sosyal medya üzerinden Vali Davut Gül'den Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarlarımıza atkı dağıttırması yönündeki taleplerine Vali Gül olumlu yanıt verdi.

Yiğidolara Tam Destek


Vali Gül, yiğidolardan gelen talebe "Sivasspor'umuzu coşkuyla destekleyen, yüreğini ortaya koyan Yiğidolara atkı helal olsun." cevabını vererek, bu hafta oynanan maçta atkıların dağıtımının gerçekleşmesini sağladı. Sivasspor'un TFF 1. Lig'in 22. hafta maçında evimizde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta Sivas Valiliği tarafından taraftarlarımıza lisanslı Sivasspor atkısı dağıtılarak takıma destek olunması sağlandı.

 

Önceki dönemlerde Passolig Kart ve genç taraftarın maça gelmesi amacıyla yaptığı çalışmaların ardından yeni bir çalışmaya daha imza atan Valilik, maç günü Gül'ün talimatı ile maraton ve Osman Seçilmiş kale arkası tribününde yer alan taraftarlarımıza binin üzerinde lisanslı Sivasspor atkısının dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Hemen hemen her maçta takımımızı yalnız bırakmayan Vali Davut Gül, yiğidolardan sezon sonuna kadar stadı doldurmalarını isteyerek, “Bu takım bizim. Hep birlikte sahip çıkalım ve destek olalım. Sivasspor yönetimi bilet fiyatlarında da gerekeni yaptı. Takımımızda çok iyi bir performans sergiliyor. Artık sezon sonuna kadar bu takımı yalnız bırakmak yiğit Sivas halkına yakışmaz. Stadyumu dolduralım takımımızı tekrar süper lig ile buluşturalım” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin