Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 31-01-2017 22:33

EGEMEN’İN ULUSLARARASI BİR DEĞER OLDUĞU DEVLETİMİZ TARAFINDAN TEKRAR TESCİLLENDİ…

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Talha Denizalp Demirkaya ve İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) üyesi tecrübeli gazeteciler ile birlikte Erzurum’da 11-18 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan uluslararası önemli bir organizasyon olan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na (EYOF) katılmak üzere Erzurum'a gidiyor.

EGEMEN’İN ULUSLARARASI BİR DEĞER OLDUĞU DEVLETİMİZ TARAFINDAN TEKRAR TESCİLLENDİ…


Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Talha Denizalp Demirkaya, Ay Yıldız Haber Temsilcisi İGD üyesi Kürşat Ferhat Seval, gazetemiz Karadeniz Temsilcisi Olimpik tecrübesi bulunan ünlü gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Ortauzun, 2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunlarında da Sivas’tan tek akredite olmuş uluslararası birçok tecrübesi bulunan İnternet Gazeteciler Derneği ve Uluslararası İnternet Gazeteciler Konsorsiyumu üyesi Oğuz Demirkaya EYOF Organizasyon Komitesi ve Spor Bakanlığı tarafından resmi davetlerinin geldiği ve basın akreditasyonlarının da verildiği öğrenildi.

 

2011

Sivas’tan tek Gazeteci olarak 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarına Uluslararası Organizasyon Komitesi tarafından akredite edilmiş o tarihte Sivas’ı temsil etmiş olan Oğuz Demirkaya şimdi ise gazetemiz sahibi oğlu ile bu hassas, onurlu görevi birlikte yürütecekler. Gazetemiz sahibi Talha Denizalp Demirkaya'nın gazeteci olarak ilk uluslararası tecrübesi olacak olan bu etkinlik kapsamında ünlü gazeteciler, üst düzey bürokratlar ve siyasetçiler ile biraraya gelmiş olacak.

 

2011

Egemen’in uluslararası bir marka, değer olduğu yüce devletimiz tarafından tekrar tescillendiği gibi devletimizin bilgi birikimine, tecrübeye ve liyakate ne kadar büyük önem gösterdiğini bir daha ortaya koymuş oldu.

 

2011

Ülkemizin tanıtımı noktasında büyük bir öneme sahip bu organizasyona 40 ülkeden teknik adam kafileleri de dahil olmak üzere yaklaşık 1600 sporcunun geleceği Türkiye’ye 100 ‘e yakın yabancı, ulusal gazeteci takip edecek.

 

2011

Anadili gibi Almanca ve birkaç yabancı dil bilen uluslararası gazetecilik, tanıtım anlamında büyük tecrübeye sahip İGD Başkanı Oğuz Demirkaya Sivas Valisi Davut Gül ve bazı bakanlık bürokratları ile konuyla ilgili önümüzdeki günlerde bir araya geleceği öğrenildi.

2011

2014

AdminAdmin