Gündem
Giriş Tarihi : 08-05-2016 18:20

BBP lideri Destici, basında çıkan haberleri yalanladı

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'de yaşanan olaylarla ilgili çıkan haberleri yalanlayarak, "Dönüş yolunda havaalanında bizi durdular tam kontrol noktasından geçerken Genel Başkan Yardımcımız İlker Bey'i gözaltına almak istediler. Bunun rutin bir uygulama olmadığını İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasından algıladık ve yapılan açıklamada İsrail aleyhinde konuşmalar sebebiyle gözaltına aldıklarını söylediler. Orada emzikli çocukları ve insanları o halkı öldürdükleri için beni idam bile etseler biz bu yoldan vazgeçmeyeceğiz" dedi.

BBP lideri Destici, basında çıkan haberleri yalanladı

'İSRAİL POLİSİ HERKESİ GÖZALTINA ALIYOR'

BBP'nin 10'uncu Olağan Ankara İl Kongresi, TES- İş Sendikası Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Kongreye BBP lideri Destici ve partililer katıldı. Divan başkanı Üzeyir Tunç'un seçildiği kongrede konuşan BBP Genel Başkanı Destici, İsrail'de yaşanan olaylarla ilgili çıkan haberleri yalanladı. Destici, "Mescid-i Aksa da yatsı namazının kıldıktan sonra İsrail polisi oraya gelerek camiyi kapatıyor ve herkesi gözaltına alıyor. Biz neredeyiz ay yıldızlı bayrağımız da orada" ifadelerini kullandı.

'GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ İLKER BEY'İ GÖZALTINA ALMAK İSTEDİLER'

İsrail dönüşü yaşanan sorgulamayla ilgili açıklama da bulunan Destici, "Dönüş yolunda havaalanında bizi durdular tam kontrol noktasından geçerken Genel Başkan Yardımcımız İlker Bey'i gözaltına almak istediler. Bunun rutin bir uygulama olmadığını İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasından algıladık ve yapılan açıklamada İsrail aleyhinde konuşmalar sebebiyle gözaltına aldıklarını söylediler. Orada emzikli çocukları ve insanları o halkı öldürdükleri için biz asla vazgeçmeyeceğiz beni idam bile etseler biz bu yoldan vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.

AdminAdmin