Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-03-2016 23:06

MHP İL BAŞKANI EYİNÇ ÜNİVERSİTEDEYDİ…

Geçtiğimiz haftalarda Sivas MHP İl Başkanlığına atanan Turhan Eyinç bugün Cumhuriyet Üniversitesindeydi.

MHP İL BAŞKANI EYİNÇ ÜNİVERSİTEDEYDİ…

 

Çiçeği burnunda il başkanı Turhan Eyinç bugün ilk olarak arkadaşı ve dostu olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette Cumhuriyet Üniversitesiyle yakından ilgili olduğunu ifade eden İl Başkanı Turhan Eyinç; “Cumhuriyet Üniversitesi, sadece Sivas için değil, çevresi ve bölge için önemli, referans olan köklü çağdaş bir eğitim kurumu olarak Sivas' a değer katmakta.” ifadelerine yer verdi.

 

İl Başkanı Turhan Eyinç yeni yönetimlerinin üniversite idaresi ile daha sıcak ilişki içerisinde olacaklarını da dile getirerek, "öğrenciler ve personel bize emanet" her anlamda yanlarında olacaklarına vurgu yaparak “üniversite bizim için çok önemli arkadaşlarımızın dostlarımızın bu anlamda bilgi birikimleri ve tecrübeleri bizim için değerli, edindiğimiz izlenim ve bilgilere göre, bu saatten sonra bizim modelimizi uygulamaya sokma ve duyurma ihtiyacı doğmuştur” dedi.

 

İl Başkanı Turhan Eyinç, 42 yıllık üniversitenin yarısında yaklaşık 21 yıldır görev yapan ve kurumu, personeli en iyi bilenler arasında gösterilen İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı (İGD) Oğuz Demirkaya’nın da bu görüşmeye katılmasını isteyerek, kurum ile ilgili karşılıklı önemli fikir alışverişlerinde bulunuldu.  

Başkan Eyinç daha sonra beraberindekiler ile birlikte üniversite kampüsü içerisinde faaliyet gösteren bazı işletmeleri ziyaret etti.

İl Başkanı Turhan Eyinç önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık’a da bir ziyarette bulunacağı öğrenildi.

T.D.D.

AdminAdmin