Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 16-12-2014 02:55

CUMHURBAŞKANLIĞI VE YÖK, EGEMEN’İ YAKINDAN TAKİP EDİYOR…

Egemen Gazetesi, güçlü ekibi ile taviz vermeyen ve doğru bildiği yoldan asla şaşmayan kamu adına görev yapan varlığını 10 yıldır sürdüren, yüce devletimizin tüm kurumları, birimleri ile barışık, gücünü önce okuyucularından, halktan, üniversite personelinden alan, önemli haberlere imza atan (www.egemengazetesi.com) kamuoyuna hizmet eden bir yayın organdır.

CUMHURBAŞKANLIĞI VE YÖK, EGEMEN’İ YAKINDAN TAKİP EDİYOR…

 

Aşağıda gazetemiz Egemen'in  www.egemengazetesi.com alan adının Google Analytics resmi verilerine göre ana makine çıkış trafik kaynakları kategorisine göre bazı başlıklarda örnek izlenme oranları verilmiştir.

 

Servis sağlayıcıları (Ağ) sorgulandığında genel ziyaretçi toplamın yaklaşık %19 oranında (bugünlerde bu oran yükselmiştir) Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden geldiği görülürken, yaklaşık ziyaretçi genel toplamının %1 oranında YÖK BAŞKANLIĞI ANA MAKİNASINDAN ve çeşitli diğer kurumlar,   üniversitelerden, kişisel kullanıcılarından gelirken, en önemlisi olan yaklaşık %1 oranında da CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMININ ANA MAKİNESİNDEN geldiği görüntüleniyor ve bu yüzde gün sayısına bölündüğünde ilgili devlet kurumlardan günlük küçümsenmeyecek bir izlenme oranı ortaya çıkıyor.

 

Bu resmi verilere göre anlaşılıyor ki,  Türkiye Cumhuriyeti’nin birçok önemli kurumu Egemen Gazetesi ile yakından ilgileniyor.

 

Resmi verilere göre, Yök Başkanlığı Ana Makinesinden Egemene ulaşan kişiler yaklaşık ortalama 6.05 dakika Egemen’i incelediği görülürken, ortalama 7 sayfayı ziyaret ediyor.

Öte taraftan Cumhurbaşkanlığı Ana makinesinden Egemene erişen kişi veya kişilerin ortalama 3 sayfayı ziyaret ettikleri ve ortalama 21 dakika Egemende misafir oldukları görülüyor.


Teşekkürler TÜRKİYE.

 

AdminAdmin