Egemen Gazetesi Gerçeklerin Sesi
HEYPAK AMBALAJ'A TEŞEKKÜR
.........
SİVAS'I ÇÖZDÜ SIRA CUMHURİYET&
Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde rektörlük heyecanı sınır tanımadan devam ediyor
DÖKMETAŞ SEKRETER ARIYOR
Cumhuriyet Üniversitesi'nde geldiği günden bugüne kadar sıkıntıya çözüm bulamadı
BAŞKASININ HAKKINA RİAYET ETME
Sivas ili ve Cumhuriyet Üniversitesi çalışanları ile hizmet veren tüm diğer biri
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİ
Ulusal bir mücadelenin başladığı tarihtir 19 Mayıs… Atatürk’ün Samsu
YENİ SEÇİLEN ÖĞRENCİ KONSEY BAŞKANI REKTÖR TARAFINDAN GÖREVDEN ALINDI

YENİ SEÇİLEN ÖĞRENCİ KONSEY BAŞKANI REKTÖR TARAFINDAN GÖREVDEN ALINDI

  Bu haber 08 ARALIK 2011, Persembe 15:09:20 eklenmiştir. 2054 kez okunmuştur.
YENİ SEÇİLEN ÖĞRENCİ KONSEY BAŞKANI REKTÖR TARAFINDAN GÖREVDEN ALINDI Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) yeni dönem seçimlerinde, Üniversite Öğrenci Konsey Başkanı olarak seçilen Ahmet Ağkuş, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş tarafından görevden alındığı belirtildi.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

 

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) yeni dönem seçimlerinde, Üniversite Öğrenci Konsey Başkanı olarak seçilen Ahmet Ağkuş, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş tarafından görevden alındığı belirtildi.

Rektörlük Binası Önünde açıklama yapan eski Üniversite Öğrenci Konsey Başkanı Kerim Karasu, yeni dönemde başkan olarak seçilen arkadaşı Ahmet Ağkuş'un 'Oylamada sandık kullanılmadı' gerekçesiyle görevden alındığını belirterek, böyle bir kuralın geçmişteki hiçbir seçimde uygulanmadığını ve tüm seçimlerin iptal olması gerektiğini söyledi. Demokratik bir seçimle başkanlığa geldiğini söyleyen Ahmet Ağkuş ise, haksızlığa uğradıklarını ve haklarını aramak için gerekli mercilere başvuracaklarını kaydetti.

Görevden alınan Ahmet Ağkuş'un ardından, CÜ Geçici Öğrenci Konsey Başkanlığı Kerim Karasu'ya verildiği öğrenilirken, Öğrenci Konsey Başkanlığı ve ilgili kurulların yeni seçimleri 23.12.2011 tarihinde Rektörlük Toplantı salonu saat 13.00'da yapılacağı öğrenildi.

Kerim Karasu ayrıca bugün Facebook sosyal paylaşım sitesinden yaptığı duyuruda "Geçtiğimiz haftalarda yapılan öğrenci konseyi seçimleri haksız bir gerekçeyle iptal edilerek yeniden seçim kararı alınmıştır, Seçimler yapılana kadar ya da rektörlük bu yanlış kararından dönene kadar öğrenci Konseyi başkanlığı görevim devam etmektedir... bu siyasi karardan dönülmediği takdirde Ak Parti ile iş birliği içinde olup konsey seçimlerini iptal eden rektörlüğü pazartesi günü rektörlük binası önünde basın mensupları huzurunda istifaya davet edeceğim" dedi.

KONUYLA İLGİLİ YAZARIMIZIN KÖŞE YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN:

http://www.egemengazetesi.com/kose-yazisi/365/rektor-bey-helal-olsun.html

 

 

 



ETİKETLER : ,
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us twitterTwitter
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!
alpertunga06
verecek tabi...
Niye O REKTÖRLÜK binası moloztaşın tapulu malımı..bi onlarmı poz verecek ????? oğuzda verecek...kerimde...YEİ GELECEK ONLAR VEREMEYECEK AGAAA KUSURA BAKMADA...İŞİN ASLI ÖYLE !!!! bu iş burada bitermi bilmem AMA ....BİTMEZSE KÖTÜ OLUR !!! DEMEDİ DEMEYİN....kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz aga bu (ÜLKÜCÜ(GERÇEK) CAMİADA...bu camiadakilerinde nasıl delikanl olduklarını görürüsünüz...benden dosthane tavsiye...kargaşaya mahal vermeyin!!!
Maça İhsan
Kaç yıllık öğrenciler
Konuyu Allem edip AKP ye getiriyorlar kimliğiniz Öğrenci hannği Bölüm Kaçtasın Kaç yıllıksın alttan Derslerin varmı Varsa sen hanği Öğrenci temsilciliğini Yapıyorsun Tipine bakarsanız tam bir kışkırtmak tiplersiniz ya Bırakın Öğrencilerimizin Yakasını ne Haliniz Varsa Ğörün
Nihal ata tùrkeş
Korkunun kokusu.
Abbas guçlu programında biletlerin kımlerçe dagıtıldgni, konuşmaya calısanların polat alemdarlarca susturulmaya çalısıldgni unutmayalım, bıletler reıslere mı bölusturulmustu? hak gelırse batıl zayi olur. Demokrasi kazanmalı. Çunku güç el değıstırınce bıze de lazım olacak.
OOOO OĞUZ BAŞKANIM
YAKINDAN TAKİP ÖYLE Mİ?
OĞUZ HOCA SİZE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ ÖĞRENCİLER OLARAK SESİMİZİ DUYURUYORSUNUZ BİZE DESTEK OLUYORSUNUZ TŞK. REKTÖRLÜK MERDİVENDERİNDE DE KERİMLE İYİ POZ VERMİŞSİNİZ.
Yandaş yalaka takımı heryerde
Kerim Karasu iyi başkanlık yaptı
Bunların tayfadan olmadınmı mutlaka bir kulp takarlar Kerim kimsenin adamıdeğildi güzelde görev yapıyordu hakkını yememek gerek.Recep İvedik palyaçosu herkese boncuk dağıtır kimse onun oyununa gelmesin o ortalığıkarıştırır geri çekilir


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 
 
Tüm Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri Için Tiklayiniz.
 
Türkiye geneli yol durumu hakkinda güncel bilgiler
 
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ GERİLEMEYE DEVAM EDİYOR!
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ARAÇSIZ KALDI!..
AHAT TÜRKMENOĞLU SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. İLYAS DÖKMETAŞ'A VERDİ VERİŞTİRDİ...
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SİVAS'IN GERİLEMESİNİNDE ÖNEMLİ PAY SAHİBİ Mİ OLMUŞ ?
C.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünün Alkollü Gezisi
Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm Fragmanı...
[ Tümünü Göster ]
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
Yeni dönemde Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü kim olmalı?
Fahrettin GÖZE
Işık YILMAZ
Mehmet ÇİMEN
Faruk KOCACIK
Alim YILDIZ
Diger anketlerimiz için tıklayın...
© Copyright Gazi SOFT Haber Yazılimı V1.0.5
Her hakki saklıdır.
Bu Site haber scripti Sistemi kullanilarak Gazi Soft Tarafindan Hazirlanmistir.