Turizm
Giriş Tarihi : 25-10-2011 09:36

PRONTO TOUR'DAN BAYRAM TATİLİ HEDİYESİ

Her sezon tatilde modayı belirleyen Prontotour, Kurban Bayramı’nı çok özel turlarla karşılıyor.

PRONTO TOUR'DAN BAYRAM TATİLİ HEDİYESİ


Turistik klişelerin dışında, müşterilerinin ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre birçok alternatifi bir arada sunan Prontotour, Kurban Bayramı’na özel birbirinden keyifli tatil önerileri sunuyor. Yurtiçinde ve yurtdışında farklı tatil deneyimleri yaşamak için Kurban Bayramı’nı fırsat bilen tatilciler, Prontotour’dan diledikleri tur paketlerini seçerek tatil yapma imkanı buluyor.

Vizesiz Turlar Yine Gözde

Vizesiz turlar bu bayramda da en çok tercih edilen tatil programları arasında yer alıyor. Özellikle bu yıl Uzak Doğu turları arasında Phuket ve Bangkok, Türk tatilcileri tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Prontotour, son yıllarda oldukça ilgi gören vizesiz turlar arasında, Balkan, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri için de titizlikle hazırladıkları alternatifli programları müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Son Yılların Yükselen Trendi Cruise Yolculuğu

İstanbul limanından hareketle Ege-Adriyatik gezisi gerçekleştiren MSC Magnifica gemisi bu bayram tatilcilerin gözdesi olacak. Özellikle kara turları ile dünyanın pek çok ülkesini keşfetmiş turistlerin son yıllarda gözdesi haline gelen cruiselar, animasyon yapılan amfi tiyatrolardan, çocuk kulübüne, 4 boyutlu sinema salonlarından, casino, SPA, masaj, yüzme havuzu ve spor imkanlarına kadar bir otelin sahip olabileceği birçok özelliği içinde barındırıyor. 

Yutiçinde Trend Kültür Turları

Yurtiçi tur paketlerinde de birçok alternatifi müşterilerine sunan Prontotour, bayramda da Kuzey Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz başta olmak üzere her biri açık hava müzesini andıran birçok bölgeye turlar düzenliyor. İçeriği zenginleştirilmiş kültür turları, 169 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Düzenlediği turlarda iddialı olan Prontotour, Kurban Bayramı’nda hem keyifli hem de avantajlı bir tatil yapmak isteyenlerin doğru adresi olmaya devam ediyor.

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.comA

 

 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK