Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-11-2019 02:39

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE ARAÇ SALTANATI!

24 Kasım 2019 Pazar günü haber merkezimize ulaşan bir ihbar harekete geçmemizi sağladı.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE ARAÇ SALTANATI!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreterlik kadrosunda "Büro Personeli" gözüken Çetin Gülmez'in üniversiteye ait Resmi Plakalı 58 NY 004 Plakalı Toyota marka beyaz renkli otomobili Çiçekli Mahallesindeki evinin önünde park ettiği ve özel işlerinde kullandığı bilgisi tarafımıza ulaştı.

25 Kasım 2019 pazar günü gece yarısında aracın muhabirimizce Çetin Gülmez'ın evinin önünde bulunan Sivas Cumhuriyet Üniversitesine ait  58 NY 004 plakalı aracın görüntülerini kayıt edilmiştir. (Video da mevcuttur)

Sürekli usülsüz, kayırmacı, hak, hukuk, adaleten yoksun uygulamaları ile yerel ve ulusal basına konu olan toplum tarafından eleştirilen Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız ve ekibi bu görüntüler ile adaletten yoksun bir uygulamaya bir yenisini daha eklemiş oldu.

Çetin Gülmez'ın her türlü hizmetinde olduğu öne sürülen Sivas Cumhuriyet Üniversitesine ait  Resmi 58 NY 004 plakalı aracın bir kaç ay önce Gülmez'in kontrolünde iken ciddi bir kazada yaptığı haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında.

Şimdi bir kaç ay içerisinde görev süresi sona erecek olan ve tekrar atanmayı çantada keklik gördüğü iddia edilen İlahiyatçı Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız'a soruyoruz.

1. 58 NY 004 Resmi Plakalı araç Sivas Cumhuriyet Üniversitesine mi aittir?

2. Bu araç Genel Sekreterlik Büro Personeli Çetin Gülmez'e tahsis edilmişmidir? Edilmiş ise sebebi nedir?

3. 237 sayılı Taşıt Kanunu'na aykırılık söz konusumudur?

4. 2007/3 sayılı Başbakanlık genelgesine aykırılık varmıdır?

5. Devlette "Büro personeli" diye bir ünvan veya kadro varmıdır?

6. Söz konusu araç olayının 657 sayılı devlet memurları kanununun "disiplin işleri" başlığı altındaki 125. madde ve sonraki maddelerde karşılığı nedir?

7. Çetin Gülmez dışındaki sorumlular kimlerdir?

8. Bu otomobilde araç takip sistemi varmıdır? Yakıt ve KM Kontrolü yapılmaktamıdır?

AdminAdmin