Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 03-01-2019 02:07

ÖĞRENCİLER CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN UYGULAMALARINDAN RAHATSIZLIĞINI SOSYAL MEDYADA DİLE GETİRİYOR!

Geçtiğimiz yıl Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin resmi web sitesinde yayımlanan duyuru haberine göre, “Sabah saat 08.00’de başlayacak olan ring seferleri akşam saat 21.00’de son bulacak. Öğrencilerimiz kimlik kartlarını göstermek suretiyle bu hizmetten ücretsiz olarak istifade edebilecekler” ifadelerine yer verilirken şimdi ise bu uygulamadan vazgeçildi sosyal medyada öğrencilerin açtığı #paraliringistemiyoruz hastag ile öğrenildi.

ÖĞRENCİLER CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN UYGULAMALARINDAN RAHATSIZLIĞINI SOSYAL MEDYADA DİLE GETİRİYOR!
Geçtiğimiz yıl Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin resmi web sitesinde yayımlanan duyuru haberine göre, “Sabah saat 08.00’de başlayacak olan ring seferleri akşam saat 21.00’de son bulacak. Öğrencilerimiz kimlik kartlarını göstermek suretiyle bu hizmetten ücretsiz olarak istifade edebilecekler” ifadelerine yer verilirken şimdi ise bu uygulamadan vazgeçildiği sosyal medyada öğrencilerin açtığı #paraliringistemiyoruz hashtag ile öğrenildi.
 
 
Açılan hashtag ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri tepkilerini dile getirirken,; #paraliringistemiyoruz harcamalarımızı en aza indirmek yerine rahat bir şekilde eğitim almamazı düşünmek yerine sürekli bizi zor duruma sokan yetkililerimiz sizi kim otutturuyor o koltuklara !, Cü de okumak bizim tercihimiz evet, bu eziyetleri çekmek bizim tercihimiz değil! Sevdiriniz nefret ettirmeyiniz..., Sayın rektörüm , kucak kucağa gittiğimiz ringler yetmiyormuş gibi birde bizden para alıyorsunuz. Ve bunu içeriye almadığınız halk otobüsüyle yapıyorsunuz.Size tavsiyede bulunmak istiyorum fakülte girişlerinden 2 tl , tuvaletlerden 1 tl , mükemmel para yapar. Sayın rektör ve yetkililer, lüks arabalarınızla klimayı sonuna kadar açarak okula gelirken, Sivas'ın bu soğuk iklimiyle boğuşan öğrencilerin ringlerde koyun gibi istiflenişini gördünüz mü ? Bir de üstüne para ha! ifadelerine yer veriyor.
 
İŞTE ÖĞRENCİLERİN BAZI PAYLAŞIMLARI
 


AdminAdmin