Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 27-09-2017 23:35

ÜNİVERSİTEDE 2 ÜST DÜZEY YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekreteri Prof.Dr. Ahmet Alim ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Çimen görevlerinden istifa etti.

ÜNİVERSİTEDE 2 ÜST DÜZEY YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ!

Görevinden istifa eden Prof.Dr. Ahmet Âlim üniversite tarihinin ilk maaşlı Vakfı Genel Sekreteri olarak görev yaptığı bilinirken, maaşının 4500 TL olduğu iddia ediliyordu. Prof.Dr. Ahmet Âlim whatsapp konuşmaları ve ses kaydı ile sıkıntıya girdiği öne sürülürken, bu dokümanların birilerinin elinde uzun süredir bekletilirken, kısa süre içinde adli yargıya ve basına yansıyacağı iddia ediliyor.

Whatsapp konuşmalarının ve ses kaydının ortaya çıkması sonucu başkalarının ve yeğenlerinin, hısım akrabanın da bundan etkileneceği iddialar arasında.

Görevinden istifa eden Prof.Dr. Mehmet Çimen’inde yaklaşık 1 yıllık görev süresi içerisinde çoluk, çocuk, akrabasını çeşitli görevlere getirdiği ve bu kayırmacılığı ile kamuoyunda çok konuşulduğu biliniyor.

Son olarak, görevinden ayrılacağı kesinleşen Mehmet Çimen, İş bankası tarafından üniversite kampusu içerisine kurmak istediği, Sivas’lı yaklaşık 150 kişinin istihdam edileceği, ekmek yiyeceği Borsa çağrı merkezine engel olduğu ve “zamanı değil” diyerek elinin tersi ile ittiği edinilen bilgiler arasında.

 

 

AdminAdmin