Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 19-09-2017 09:59

REKTÖR “SÖZ VERİYORUZ” DEDİ AMA SÖZÜNDE DURMADI!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri, personeli ve Sivas kamuoyu üniversitedeki Kantin fiyatlardan muzdarip.

REKTÖR “SÖZ VERİYORUZ” DEDİ AMA SÖZÜNDE DURMADI!

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri gazetemize gönderdiği ve bugüne ait yazar kasa fişinde, üniversite vakıf kantinlerinde çayın 1 TL ve suyun ise 75 kuruş'a satıldığı görülüyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız 20 Haziran 2016 tarihinde Youtube üzerinden yaptığı açıklamada “Üniversite Vakfını en kısa zamanda öncellikle öğretim elemanları, üniversite çalışanları ve öğrencilere kaliteli ve ucuz bir hizmet veren bir yapıya kavuşturacağımızı, yani geleneğimizde olduğu gibi sadece insana hizmet odaklı bir anlayışla hareket edeceğimize SÖZ VERİYORUZ” ifadelerine yer vermişti. Rektörün o açıklaması: https://www.youtube.com/watch?v=ovnqm3BrL6c

 

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız, vakfın bu fahiş fiyat uygulaması ile verdiği sözün arkasında durmadığı anlaşılmaktadır.

Öğrenciler, konsey başkanlığının başta olmak üzere konuyla ilgili girişimlerini beklerken, fiyatların makul düzeye indirilmesi için çaba sarf edilmesini arzu ediyor.

Üniversite öğrencileri ve personeli, üniversite yönetiminin bu v.b. uygulamalarında “yaptık oldu mantığı” ile hareket ediyor olması siyasi iktidarı, Sivas’ı ve üniversiteyi kamuoyu önünde yıprattığı öne sürülüyor.

Öğrencinin, personelin ve Sivas kamuoyunun konuyla ilgili yorumları merak konusu…

AdminAdmin