Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 02-08-2017 08:25

GAZETEMİZ GÜVENİRLİĞİNİ TEKRAR İSPAT ETMİŞ OLDU…

İlyas Dökmetaş döneminde yüksek lisansa alınan 3 öğretim üyesinin yakınlarından bazılarının Rektör Alim Yıldız yönetimindeki Sivas Cumhuriyet Üniversitesine öğretim elemanı olarak alınacağı öne sürülmüş ve bu isimler arasında bulunan Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı alan Yrd.Doç.Dr. Ahmet Turan Orhan'ın eşi Alev Orhan’ın ön değerlendirme sonucu 2. sırada yer aldı.

GAZETEMİZ GÜVENİRLİĞİNİ TEKRAR İSPAT ETMİŞ OLDU…

Gazetemiz kaynaklarının yanılmadığı ve bu isimler arasında bulunan Alev Orhan’ın öğretim görevlisi olarak alındığı dün yayımlanan kesin değerlendirme sonuçlarına göre resmen ortaya çıkmış oldu.


Alev Orhan’ın öğretim görevlisi olarak alınan sınav jürisinde başkanlığı Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Üniversite tarihinin ilk  maaşlı, ücretli Vakıf Genel Sekreteri olan Doç.Dr. Ahmet Alim'in yaptığı öğrenildi.

Rektör Alim Yıldız yönetimi tarafından gazetemizi ve kadrolarını her türlü engelleme, zayıflatma, yıldırma girişimlerine rağmen, Cumhuriyet Üniversitesi haberlerinde tek marka olduğunu güvenirliğini, haklılığını, istihbaratının ne kadar güçlü olduğunu her zaman olduğu gibi tekrar göstermiş ve ispat etmiş oldu.

Konuyla ilgili takdiri kamuoyuna bırakırken, bazı haberlerimiz ile ilgili devletimizin ilgili birimleri ve YÖK Başkanlığı denetleme kurulunun inceleme başlattığı bildirildi. 

AdminAdmin