Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-05-2017 00:14

ÖĞRENCİLER, ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNİ Tİ’YE Mİ ALIYOR?…

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri sosyal medya aracılıyla Üniversite yönetimini Ti’ye mi alıyor?

ÖĞRENCİLER, ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNİ Tİ’YE Mİ ALIYOR?…

Üniversite öğrencileri Facebook ve Twitter’da faaliyet gösteren Cumhuriyet Üniversitesi Caps adlı sosyal paylaşım hesabı aracılıyla kampüste ve şehirde gördüklerini ve yaşadıklarını Ti’ye alarak takipçileri ile paylaşıyor.

Aydınlatma, ağaçlandırma, hobi bahçeleri, çevre düzenlemesi v.b. Belediyecilik hizmetleri ile gündemde kalmaya çalıştıkları tahmin edilen ve bu yönde üniversitenin resmi web sitesinde haberler yaptıran Rektör Prof.Dr. Âlim Yıldız yönetimi başta öğrencilerini ne hikmet bir türlü mutlu edemiyor!

Öğrenciler Rektör Prof.Dr. Âlim Yıldız’ın yönetimindeki Cumhuriyet Üniversitesinden ne kadar memnun?

Öğrenciler tarafından sosyal medyada “Görmeden önce ölmemiz gereken üniversiteler arasında 1. sıradayız” ve “Üniversitede kaldırım yerine yapay göl yapıyorlar” gibi ifadeler ve paylaşımlar ile memnuniyetsizliklerini dile getirerek Ti’ye aldıkları görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Üniversitesi otobüs güzergâhı üzerinde  bulunan tarihi Eğri köprünün duvarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce siyah boya ile yazılmış ‘’Fetöcü Rektör istemiyoruz’’ yazısı da dikkat çekmiş, sosyal medyada Trend Topic olmuş ve hafızalardan silinmediği gibi şehirde herkesin diline düşmüştür.

 

İşte öğrencilerin sosyal medyadaki bazı paylaşımlarını yorumsuz veriyoruz…

AdminAdmin