Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 07-12-2014 23:00

ÜNİVERSİTEDEN EŞİNE ENDER RASTLANAN OLAYLAR…

Kırıkkalespor bu hafta Sivas Cumhuriyet Üniversitesi spor karşılaşmasında Türk futbol tarihinde eşine ender rastlanan olaylar oldu.

ÜNİVERSİTEDEN EŞİNE ENDER RASTLANAN OLAYLAR…

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi spor maça tek yedek oyuncu ile başladı. İlk yarıyı oynadı ikinci yarını başında oyuncular farkın artacağı endişesi ile birer, ikişer sakatlandıklarını gerekçe göstererek sahadan ayrıldılar. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi spor Sahada 6 kişi kalınca maçın orta hakemi Sertaç Uzun maçı bitirdi.

Kırıkkalespor bu hafta sonu grubun zayıf takımlarından  Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan kırmızı lacivertliler daha 5. Dakikada penaltı atışı kazandı. Cansın’ın ortaladığı topu Emre elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşu için topu başına geçen golcü futbolcu Ufuk’un vuruşunu kaleci Ufuk kornere çeldi. Kordenden gelen topa Murat sert vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu kaptan Celal ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra atakların sıklaştıran kırmızı lacivertiler golcü oyuncusu Ufuk ,Cansın ve Ömer ile pozisyonlar buldu. Maçın 36. Dakikasında gelişen Kırıkalespor atağından Ömer plase vuruşla topu ağlara gönedererk skoru 2-0 yaptı. İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk devre Kırıkkalespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başında çekildiler

Maçın ikinci yarısının başlamasından sonra sahada ilginç olaylar yaşanmaya başlandı. Maça yedek kulübesinde tek yedek kaleci ile çıkan Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor’da futbolcular  sakatlık bahanesi ile sahadan ayrılmaya başladı. Önce iki futbolcu hakemden izin isteyerek sahadan ayrıldı. Rakip’in 9 kişi kalmasını iyi değerlendiren Kırıkkalespor Ufuk’un attığı gol ile skoru 3-0 yaptı. Başlama vuruşu sonrasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor futbolcuları sakatlık bahanesi ile sahayı teker teker terk ettiler. Maçın 54. Dakikasında rakip sahada 6 kişi kalınca maçın orta hakemi  Sertaç Uzun maçı tatil eden düdüğünü çalarak maçı bitirdi. Maç Kırıkkalespor’un 3-0 hükmen galibiyeti ile sonuçlandı

Paralarını alamadıkların gerekçe gösterdiler

Maçın 54. dakikasında sahada 6 kişi kalan Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor lu futbolcular  sahadan çekilme gerekçesi olarak osezon başından bu yana maaş prim ve sözleşmelerinde yer alan para alamadıkları  için böyle bir yönteme başvurduklarını ifade ettikleri belirtildi. Hafta içinde yönetimle bir kez daha görüştüklerini kırıkalespor maçı öncesi tüm alacaklarının ödeneceği sözü verildiğini ama bu sözler yerine getirilmediği için böyle bir yöntem kullandıkları belirtildi

SAHA : Sivas Fuar Alanı 1 Nolu saha

HAKEMLER: Sertaç Uzun (), Murat Usta (), Muhammet Şentürk (***)

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ : Ufuk (*), Mehmet Akif (*), Harun (*), Fatih İlker () Burak (), Ersin (), Emre (),Ugur (),Burak (), Ömer (), Ünal () 

KIRIKKKALESPOR: Tayfun (), Murat (), Yasin (), Sabri (), Celal (), Muhammet ()( Veysi ), Ömer (), Gökhan (),Ufuk (), Bahri (), Cansın (**)

GOLLER:  Dk 5 Celal, Dk 39 Ömer, Dk 48 Ufuk

AdminAdmin