Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-07-2014 20:47

ÜNİVERSİTE TARAFINDAN VERİLEN İFTARA SİVASLILAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Sivas Belediyesi tarafından Buruciye Medresesi yanında kurulan ve bağış sistemi ile yürütülen iftar çadırında bugün Cumhuriyet Üniversitesi tarafından iftar verildi.

ÜNİVERSİTE TARAFINDAN VERİLEN İFTARA SİVASLILAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Ramazan ayı boyunca bağış sistemi ile İhtiyaç sahiplerine verilen iftar yemeği bugün Cumhuriyet Üniversitesi tarafından verildi.

 

Cumhuriyet Üniversitesi tarafından verilen iftara Sivaslılar yoğun ilgi gösterdi.

 

İftara Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık ve eşi Leman Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz ve eşi Arife Yılmaz, Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Genel Sekreter Ömer Poyraz ve Yardımcıları, Rektör Danışmanları, bazı Dekan ve yardımcıları, Okul Müdürleri, Yöneticiler, Hastane Başhemşiresi Nezahat Demirkaya ve yardımcısı, akademik, idari personel, eşleri, çocukları ile birlikte davetliler katıldı.

 

İftar menüsünde çorba, bulgur pilavı, tavuk ve tatlı yer aldı.

 

İftar öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Rektör Kocacık, hem Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını diledi hem de vatandaşlarla sohbet etti bayramlarını kutladı.

 

Oruçların açılmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın yemek duası okudu. İftar çadırında, Ramazan ayı boyunca yemek dağıtımı yapılıyor.










AdminAdmin