Sivas
Giriş Tarihi : 15-07-2014 11:00

MHP İL BAŞKANI ALBAYRAK'TAN, SESOB'A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serhat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı için 5 partinin ortak adayı olan Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek amacıyla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret ederek destek istedi.

MHP İL BAŞKANI ALBAYRAK'TAN, SESOB'A ZİYARET

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte SESOB Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret eden MHP İl Başkanı Serhat Albayrak, "Cumhurbaşkanı adayımız milliyetçi, maneviyatçı, toplumda değer görmüş muhafazakar olması nedeniyle Türkiye'nin de her tarafından benimsenebilmektedir. Bu bir seçimdir, MHP ve CHP tam destek verdiği zaman arada fazla bir fark bulunmamaktadır. Farklı yerlerde herkesim tarafından Recep Tayip Erdoğan'ın desteklendiği, İnsanoğlu'nun ise seçimleri kazanamayacağı yansıtılmaktadır.

Vatandaşlarımız seçimlerde idarelerini sandığa yansıtacaktır. Esnaf camiası olarak 12 yıldır yaşanılan sıkıntıları bildiğiniz için sizlerden Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermenizi bekliyoruz."dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köksal ise,ülkenin geleceği açısından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin son derece önemli olduğunu belirterek, halkın kararına saygı duyacaklarını söyledi.

AdminAdmin