Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 16-01-2013 18:28

ASELSAN TEMSİLCİSİ KİM YA DA NEREDE?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Basın ve Halk İlişkiler Birimi tarafından gazetemize gönderilen açıklamada, CÜ Mühendislik Fakültesi ve ASELSAN arasında yeni bir proje anlaşma sözleşmesinin törenle imzalandı ifade edildi.

ASELSAN TEMSİLCİSİ KİM YA DA NEREDE?

 

Rektörlük makamında düzenlenen tören görüntülerinde tüm taraflar Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde görevli Akademik personeller olduğu dikkatlerden kaçmazken, hazırlanarak taraflar huzurunda imzalanması gereken anlaşmanın görüntülerde Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık ve yine aynı üniversitede öğretim üyesi olan Doç. Dr. Kazım Görgülü imza atarken görüntülenirken, ASELSAN’ı temsilen kimin iştirak ettiği ASELSAN’ı temsilen kimin anlaşmaya imza koyduğu anlaşılmadı.  

ASELSAN TEMSİLCİSİ KİM YA DA NEREDE, SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?

Akılları bulandıran ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet veren haber hakkında rektörlük makamının işleyiş konusunda kamuoyunu aydınlatması adına gerekli açıklamanın yapılması gerektiğine vurgu yapılmaktadır.

Yapılan açıklamada; Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Mühendislik Fakültesi ile ASELSAN arasında yapılan “Mikrokanal Isı Değiştiricisinde Isı Aktarımının Nanoakışkanlar Kullanılarak Arttırılması” projesinin sözleşme törenine CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Sivas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kazım Görgülü ile proje yürütücüsü Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerim Yapıcı katıldı.

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi’nin ulusal projeler anlamında çok ciddi bir ivme yakaladığını ifade ederek, “ASELSAN ile yapılan “Mikrokanal Isı Değiştiricisinde Isı Aktarımının Nanoakışkanlar Kullanılarak Arttırılması” projesi üniversitemize ve ülkemize hayırlı olsun. Bu tür projelerimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin