Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 08-03-2012 10:15

REKTÖR ADAYINDAN SESOB'A ZİYARET

Rektör adayı olan Prof.Dr.Faruk Kocacık, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (SESOB) ziyaret ederek, rektörlük seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

REKTÖR ADAYINDAN SESOB'A ZİYARET

 

Cumhuriyet Üniversitesi'ne (CÜ) rektör adayı olan Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (SESOB) ziyaret ederek, rektörlük seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

 

CÜ Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Faruk Kocacık, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güneş ile birlikte SESOB'u ziyaret ederek, Birlik Başkanı Beşir Köksal ile görüşalışverişinde bulunarak destek istedi. Daha önce yapılan seçimlerde de aday olduğunu ve ilk üçte yer aldığını ifade eden Prof. Dr. Faruk Kocacık, 30 yıldır Sivas'ta bulunduğunu söyleyerek, "Haziran ayı başında yapılacak olan seçimlerde Cumhuriyet Üniversitesi'ne rektör adayı olduğumu bir kez daha açıklıyorum. Üniversitemizde işbirliğine ve hizmete ihtiyaç var.

 

Bilgi, tecrübe ve projelerimizle bu hizmete soyunduk. İyi şeylere vesile olmak istiyorum. Üniversite ve Sivas'ın kopukluğunun giderilmesinde sizlerin de desteğine ihtiyacım var" dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, CÜ'nün Sivas ve esnaf teşkilatı açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, hizmet yarışında Prof. Dr. Faruk Kocacık'a başarılar diledi.

AdminAdmin