Ekonomi
Giriş Tarihi : 28-09-2010 02:13

Elektrik Faturalarının Son Ödeme Tarihi Değiştirildi

ÇEDAŞ Sivas İl Müdürü Cengiz Kuzucuoğlu, elektrik faturalarının sön edeme tarihlerinde değişiklik yapıldığını bildirdi.

Elektrik Faturalarının Son Ödeme Tarihi Değiştirildi

Kuzucuoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şirketlerinin kamuya ait olan yüzde 100 hissesinin tamamının işletme hakkı devri yoluyla 31 Ağustos tarihi itibariyle özel sektöre devredildiğini belirtti.

Yeni dönemde hedeflerinin müşterilerinin kesinsiz ve kaliteli enerji kullanabilmesi için alınması gereken tedbirleri alarak, gerekli yatırımları yapmak olduğunu ifade eden Kuzuoğlu, şikayetleri en kısa sürede çözüme kavuşturarak kaliteli hizmet sunmayı istediklerini söyledi.

Kuzucuoğlu, müşterilerine kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sunulabilmesi için satın aldıkları enerji faturasının zamanında ödenmesi gibi bir yükümlülüğü bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

'Şirketimizin satın aldığı enerji bedelini zamanında ödeyebilmesi için müşterilerimizin elektrik faturalarının son ödeme tarihinde değişiklik yapılması zorunlu hale gelmiştir. Bu değişiklikle beraber tüm müşterilerimize düzenli olarak ayda bir fatura gönderilecektir. Müşterilerimize göndermiş olduğumuz bildirim ve faturaların son ödeme tarihlerinde yapmış olduğumuz bu değişiklik nedeniyle müşterilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit eder, saygılar sunarız.'
 
 

 

 

 Haberler

AdminAdmin