Sivas
Giriş Tarihi : 20-03-2024 14:51   Güncelleme : 20-03-2024 14:54

UZUN: "GENÇLERİMİZİ VE KADINLARIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ"

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 31 Mart seçimleri öncesi kamuoyuyla paylaştığı projelerinden ötürü takdir topluyor. Eğitimden kültüre, spordan sağlığa, ulaşımdan altyapıya kadar pek çok alanda proje hazırlayan Dr. Adem Uzun, Sivas’ta sosyal belediyeciliği hayata geçireceklerini söyledi.

UZUN:

Seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, hazırladığı projelerle vatandaştan tam not aldı. Dr. Adem Uzun, belediye başkanı seçilmesi halinde Sivas’a vizyon katacak projelerle vatandaşın ihtiyaç duyduğu her an belediye olarak yanlarında olacaklarını ifade etti.

HER VATANDAŞIMIZA ELİMİZ DEĞECEK Hazırladıkları sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşacaklarını aktaran Dr. Adem Uzun, “ Gül Kart Projemiz ile dar gelirli vatandaşlarımız istedikleri yerel esnaftan temel gıda, kırtasiye, temizlik ve giyim alışverişlerini yapabilecekler. Hem vatandaşımız hem yerel esnafımız nefes alacak. İhtiyaç sahibi emeklilerimize aylık 2.000 TL nakdi yardımda bulunacağız. Yine tüm emeklilerimiz belediyemize ait tesislerden %20 indirimli faydalanacak. İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize de aylık 2.000 TL burs vereceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarına okul kantinlerinden ücretsiz beslenme desteği sağlayacağız. Yine dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarına ücretsiz okul servisi desteği vereceğiz” dedi.

YAŞLI VE HASTALARIMIZA DESTEK OLACAĞIZ Yaşlılara sosyal bağları güçlendirecekleri sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirme imkanı sunacaklarını belirten Dr. Adem Uzun, “Yaşlılarımız bizlerin baş tacı. Onları Yaşam Evleri Projemiz ile hayatın içinde tutacak gereken ihtiyaçlarını karşılayacağız. Büyüklerimizin her zaman yanında olacağız. Ekiplerimiz, büyüklerimizin evlerine gittikleri zaman bakım ihtiyacını ve evin temizliğini gerçekleştirecekler. Traş, sıcak yemek ve evin tamiratı ile tadilatı da yine ekiplerimiz tarafından yapılacak” ifadelerini kullandı.

GENÇLERİMİZİ VE KADINLARIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ Özellikle girişimci kadınların ve gençlerin belediye tarafından ciddi imkanlarla destekleneceğini kaydeden Dr. Adem Uzun, “Oluşturacağımız Girişim Ofislerine başvuru yapan ve yatırım fikirleri uygun bulunan kadın girişimcilerimize 50 bin TL hibe desteği sağlayacağız. Yine Girişim Ofislerimize başvuru yapan ve yatırım fikirleri uygun bulunan genç girişimcilerimize 50 bin TL hibe desteği sağlayacağız. Dar gelirli ailelerimizin evlenecek genç kızlarının çeyizleri belediyemiz tarafından karşılanacak” şeklinde konuştu.

SİVAS’A VİZYON KATACAĞIZ Sivas’ı tarihi ve kültürel köklerinden ilhamla modern, çağdaş, yenilikçi ve vizyoner bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini ifade eden Dr. Adem Uzun, “Sivas’ın tarihi ve kültürel birikimi herkesin malumu. Biz de Sivas’ı bu tarih ve kültür mirasının üzerine inşa edeceğimiz modern ve yenilikçi anlayışla vizyoner bir ufka kavuşturacağız. Sivas insanların gıptayla baktığı, yatırım yapmayı düşündüğü, akın akın ziyaret etmek istediği bir kent olacak. Geçmişi ve geleceği harmanlayarak Muhsin Başkanımın kara sevdası olan Sivas’ı liyakatli kadrolarla, işinde ehil isimlerle ranttan uzak, kucaklayıcı, bütünleştirici bir kimliğe kavuşturacağız” dedi.

AdminAdmin