Sivas
Giriş Tarihi : 07-03-2024 13:39   Güncelleme : 07-03-2024 13:42

Tanrıverdi: “Biz, güçlü Türkiye’nin güçlü ailelerden, güçlü ailenin ise güçlü kadınlardan oluştuğuna inanıyoruz”

Ak Parti Sivas İl Başkanı Av. Yusuf Tanrıverdi 8Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir açıklama yaptı.

Tanrıverdi:  “Biz, güçlü Türkiye’nin güçlü ailelerden, güçlü ailenin ise güçlü kadınlardan oluştuğuna inanıyoruz”

Başkan Tanrıverdi yaptığı açıklamada; “Türk kadını geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin geleceğine yön vermekte, temsil ettiği tüm sahalarda başarılar kazanmaktadır.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 22 yılda hayata geçirdiğimiz reform niteliğindeki adımlarla ve yasal düzenlemelerle kadının statüsünü güçlendirdik, kız çocuklarının okullaşma oranını artırdık, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına yönelik projeleri gerçekleştirdik, kadın istihdam oranını önemli ölçüde yükselttik, geçmiş dönemde kadınların inançları ve tercihleri nedeniyle maruz kaldığı ayrımcı uygulamaları ortadan kaldırdık, özgürlük alanlarını genişlettik, kadına yönelik şiddete ve kötü muameleye sıfır tolerans ilkesiyle yaklaştık, bir hayali ve iş fikri olan kadınları destekledik, girişimciliğin önünü açtık, sosyal hayattan iş hayatına kadınların her alanda güçlü şekilde var olmasını sağladık.

Tüm bu olumlu gelişmelerin temelinde ise 22 yıldır AK Parti tarafından ortaya konulan eser ve hizmet siyaseti yer almaktadır. Biz, güçlü Türkiye’nin güçlü ailelerden, güçlü ailenin ise güçlü kadınlardan oluştuğuna inanıyoruz. Geldiğimiz noktaya baktığımızda kadınlarımızın, hayatın tüm alanlarındaki konumu dünden daha iyi bir hale geldi. Hayata geçirilecek yeni politikalarımızla ise yarın bugünden de iyi olacak. Türkiye Yüzyılı, kadınlarımızın yüzyılı olacak

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Şehit annelerimiz ve şehit eşlerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın günün kutluyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin