Sivas
Giriş Tarihi : 23-11-2023 10:16

Sivas Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Yıldız’a ve Başkan Bilgin’e teşekkür ziyareti

Sivas Gazeteciler Cemiyeti yönetimi geçtiğimiz günlerde düzenlenen Anadolu basını buluşmaları kapsamında Türkiye’nin 81 ilinden gelen 100 gazeteciyi ağırlamalarında destek olan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgine ve Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldıza teşekkür ziyaret gerçekleştirdi.

Sivas Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Yıldız’a ve Başkan Bilgin’e teşekkür ziyareti

ivas belediye başkanı Hilmi Bilgin’i ziyaret eden Sivas Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Sivas Gazeteciler Cemiyetinin 30. Yılı kutlamaları ve ” Anadolu basını buluşması” programına sundukları katkılardan ötürü Başkan Bilgine teşekkür etti.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti başkanı Hakan Sezerer yaptığı konuşmada, 113 gazeteciyi Sivas’ta ağırlamak ve onlara her türlü misafirperverliği göstermemizde belediye başkanı Hilmi Bilgin ‘in büyük katkısı olduğunu belirterek, ” Sayın başkan her zaman yanımızda olmanız bize güç veriyor. Destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi ve teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye başkanı Hilmi Bilgin de yapılan programın çok güzel olduğuna değinerek, ” Sivas’ın tanımı noktasında çok önemli bir programa imza attınız. Büyük ses getirdi” diye konuştu.

Daha sonra emeği geçen ve her platformda yanımızda yer alan belediye özel kalem müdürü öğretim görevlisi Davut Irmak’a da Sivas Gazeteciler Cemiyeti yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

Daha sonra Sivas Cumhuriyet üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret eden Sivas Gazeteciler cemiyeti yönetimi, Sivas Gazeteciler Cemiyetinin 30. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen  programlara verdiği desteklerden ötürü Rektör Alim Yıldıza plaket takdim edildi.

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız ‘a plaketini Sivas Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Hakan Sezerer teslim etti.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerçekleştirilen programın son derece başarılı olduğunu, ” Sivas’ın tanıtımı noktasında yapılan her türlü  programlara her zaman destek vermeye hazırız” diye konuştu.

AdminAdmin