Sivas
Giriş Tarihi : 28-04-2023 22:34

Şarkışla ve Gemerek "Bak, Celal Dağgez Var!" dedi.

Cumhur İttifakından uzaklaşan ve değişimin kaçınılmaz olduğunu düşünen sağ eğilimli seçmenin tek alternatifi konumundaki İYİ Parti Sivas'ta rüzgâr gibi esiyor.

Şarkışla ve Gemerek

Seçim yaklaştıkça İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Sivas 1. Sıra Milletvekili Adayı Celal Dağgez'in de temposu artıyor.

İlçe ziyaretleri kapsamında oldukça kalabalık bir şekilde Şarkışla ve Gemerek'i ziyaret ederek, bu ilçelerin kendi nazarında önemini gösteren Celal Dağgez'e Şarkışla ve Gemerekliler de aynı şekilde mukabele etti.
İlçelerin girişinde yüzlerce arabadan oluşan konvoy tarafından karşılanan Dağgez'i vatandaşlar bağrına bastı.

Celal Dağgez'i ilgiyle karşılayan esnaflar, yaşadıkları ekonomik sıkıntılardan bahsederek İYİ Parti'nin ekonomi politikaları hakkında bilgiler aldılar.

Bununla birlikte özellikle genç seçmenin, son günlerde İYİ Parti'nin kullandığı "Bak İyiler Var!" sözüne atıfta bulunarak "Bak, Celal Dağgez Var!" demesi İYİ Partililerce memnuniyetle karşılandı. 

Celal Dağgez'e ziyaretinde İYİ Parti İl Başkanı Volkan Karasu, Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Ahmet Bozdoğan, Serap Bozpolat Ayan, Merve Yıldız Yaray ve çok sayıda partili eşlik etti.

Şahsına ve İYİ Partililere karşı gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu söyleyen Celal Dağgez: "Gerek Şarkışla gerekse Gemerek'in bizde yeri ayrı, sevgisi farklı. Görünen o ki; bizim de Şarkışla ve Gemerek'te yerimiz ayrı. Bugün karşılaştığımız tablo bizi fazlasıyla mutlu etti. Ak Parti iktidarının yorduğu insanımız hızla Cumhur İttifakı bileşenlerinden uzaklaşıyor ve İYİ Parti'ye yöneliyor. İnanıyorum ki; 15 Mayıs'ın şafağıyla birlikte bambaşka bir Türkiye'ye uyanacağız, tarih yazacağız!" dedi.

AdminAdmin