Sivas
Giriş Tarihi : 20-04-2023 18:36

Memleketi Kangal'da Celal Dağgez Coşkusu

İYİ Parti Sivas'ta seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kangallıların gurur duyduğu siyasetçi, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Sivas 1. sıra adayı Celal Dağgez memleketi Kangal'da coşkuyla karşılandı.

Memleketi Kangal'da Celal Dağgez Coşkusu

Celal Dağgez'in gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ve halk buluşması Kangal'da İYİ Parti rüzgarını estirdi. Celal Dağgez ve İYİ Parti teşkilatı Kangallıların yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

2015 yılında yapılan genel seçimlerde Sivas'tan milletvekili olarak TBMM'ye gönderdikleri Celal Dağgez'in yeniden aday olmasından mutluluk duyduklarını dile getiren hemşehrileri "Milletvekili olduktan sonra Kangalı unutan vekillere benzemeyeceğine" dair Celal Dağgez'den söz istedi.

Bunun üzerine Celal Dağgez: "Aslolan sizsiniz! Biz seçildiğimiz zaman sizin vekiliniz olarak görev yapacağız. Bize oy verenleri unutup, Sivasla veya Kangalla ilgili verdiğimiz sözleri tutmayıp, beş yıl sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar oy istemek, beş yıl boyunca ulaşılmaz olup seçim zamanı geldiğinde, şehrin caddelerinde her gördüğü insanla yapay mutluluk pozu verecek kamera aramak bize zaten yakışmaz.

Verdiğiniz her oy bize emanettir." dedi.

AdminAdmin