Sivas
Giriş Tarihi : 18-04-2023 16:45

Celal Dağgez'e Suşehri'nde Yoğun ilgi

Sivas'ta değişim isteyenlerin ilk tercihi konumundaki İYİ Parti seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. İlçe ilçe gezen adaylar İYİ Parti'yi vatandaşlar anlatıyor.

Celal Dağgez'e Suşehri'nde Yoğun ilgi

Bu kapsamda Suşehri ilçesini ziyaret eden 14 Mayıs seçimlerinin Sivas'taki en popüler ismi Celal Dağgez, ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

İlçedeki esnafların tamamını ziyaret eden Dağgez, esnaflarla birlikte Suşehrililere iyi bayramlar dileklerini ileterek onlarla bayramlaştı.

Halkın yoğun ilgisi karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Celal Dağgez: "Suşehri, Sivasımızın nadide ilçelerinden bir tanesi. Gerek doğası gerek havasıyla bambaşka bir coğrafya. Bu güzel havaya bir de İYİ Parti güneşi eklenince ilçemiz bayramı adeta erken karşıladı. Suşehri halkına; şahsıma, partime ve milletvekili aday arkadaşlarıma gösterdikleri samimi ev sahipliği ve sıcak ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle ifade etmem gerekir; seçim kampanyasını İYİ Parti'ye iftira atma üzerine kurup, çamur at izi kalsın politikasını güdenler boşuna umutlanıp hayale kapılmasın; İYİ Parti'mize ve cesurlar hareketine atılan her türlü iftira, vatandaşlarımızın desteğiyle bertaraf ediliyor. Birleşip güçleneceğiz diyen bizler kazanırken, ötekileştirip ayrıştırmaya çalışanlar kaybediyor. Çünkü millet bu dilden bıktı, bu sözlerden usandı, bu yüzlerden sıkıldı!" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin