Sivas
Giriş Tarihi : 15-04-2023 20:56

Celal Dağgez'e Gürün'de Sevgi Seli

Seçim çalışmalarına durmaksızın devam eden İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Sivas 1. Sıra Milletvekili adayı Celal Dağgez Gürün'ü ziyaret etti.

Celal Dağgez'e Gürün'de Sevgi Seli

Gürünlülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Celal Dağgez Gürün çarşısında halkla buluştu,  Gürünlülerle hasret giderdi. Celal Dağgez: "Gürün her zaman ki gibi bizi çok samimi karşıladı. Bu ilgi ve alakadan ötürü hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

Biz, halkımızın içindeyiz, halkımızla iç içe olmak zorundayız. İYİ Parti'mizi halkımıza doğru anlatmakla mükellefiz. Bizim algı yaratan medya kuruluşlarımızda yok, siyasi karşıtına rahatlıkla iftira atan köşe yazarımızda! Bu algıları yok edip, iftiraları ortadan kaldırmanın en güzel yolu halkımıza sürekli temas etmektir." dedi.

Celal Dağgez ardından esnafları ziyaret etti.

Esnafların sorunlarını dinleyen Dağgez: "Gürün'de sadece halkımızın değil esnaflarımızın da sorunlarını dinledik. Özellikle girdi maliyetlerinin yüksek olmasından çok şikayetçiler. Biliyorlar ki; fiyatların yükselmesi sadece halkı değil, satışları düşürdüğü için kendilerini de çok etkiliyor. 15 Mayıs'ın şafağında Türkiye yeni bir güne uyanacak ve bu sorunların çözümü için ilk adım atılmış olacak." dedi.

AdminAdmin