Sivas
Giriş Tarihi : 14-04-2023 10:46   Güncelleme : 14-04-2023 11:11

Sivas’ta İyi Parti’li Celal Dağgez’e yoğun ilgi…

Adaylığı açıklandığı günden bugüne kadar Sivas’ı karış karış dolaşan Celal Dağgez özellikle sokaklarda halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Sivas’ta İyi Parti’li Celal Dağgez’e yoğun ilgi…

STK’lar, Esnaflar, Mahalleler, Ticarethaneler, Sokaklar derken Sivas’ı karış karış dolaşmaya devam eden İyi Parti 28. Dönem Sivas Milletvekili Adayı Celal Dağgez, ziyaret ettiği yerlerde insanlara projelerinden bahsediyor ve Ekonomide, Madende, Tarımda, Hayvancılıkta, Turizmde, Eğitimde, Huzur ve Refahta Sivas İyi Olacak diyor ve yapacaklarını anlatıyor. Tüm bu projelerin ise halk tarafından olumlu sonuçlar verdiğini parti ve şahsi olarak gözlemlediğini de dile getiren Dağgez, Artık Bu memleketinde, hemşerilerimin de kaybetmeye sabrı kalmadı. Sivas’a zerre faydası olmayanların caddelere sokaklara isimlerinin verilip birde utanmadan kahraman gibi gösterilmesi insanların midesini bulandırıyor.

Buradan tüm yatırımlar çekilirken, Bölge müdürlükleri, kurumlar giderken kıyı köşe saklanıp sonrada yüzsüzce hiç bir şey olmamış ve hatta Sivas’ın kahramanlarıymış gibi gözükmesi yalanına dur diyeceğiz.

AdminAdmin