Sivas
Giriş Tarihi : 11-04-2023 14:46

Celal Dağgez Muhsinde Biziz Sinanda Biz Hesabını Soracağız

İyi Parti Sivas 28. dönem Milletvekili 1. sıra adayı Celal Dağgez Muhsin Yazıcıoğlu ve Sinan Ateş cinayetlerinde faili meçhul bırakıp sessiz kalanlara hesabını soracağız dedi.

Celal Dağgez Muhsinde Biziz Sinanda Biz Hesabını Soracağız

İyi Parti Sivas 28. dönem Milletvekili 1. sıra adayı Celal Dağgez; şuanki iktidar ve yandaşlarının Ülküdaşlarımız Muhsin Yazıcıoğlu ve Sinan Ateş cinayetlerinin şahsi menfaatleri ve koltuk kaybetme korkularından dolayı failini meçhul bıraktıklarını ve üstünü örtmeye çalıştıklarını ifade ederek tarih boyunca ülkücüler hep geri planda bırakılmıştır. Ülkücüler Vatanı için binlerce şehit vermiş kanlarının son damlasına kadar bu dava için evlatlarından ailelerinden geleceklerinden vazgeçip bir hilal uğruna şehadete koşarak gitmiş arkalarında gözü yaşlı anneler, eşler, evlatlar bırakmışlardır.

Böyle kutlu bir dava için canını hiçe sayarak feda edenlerin bugün maalesef şahsi korku ve menfaatleri uğruna katillerinin adeta sırtı sıvazlanmış hesapları sorulmamış ve bu çirkin suikastlerin üzeri örtülmüştür.

Yüce Allah’a yemin ederimki 14 Mayıs’ta halkımız Millet İttifakı dediğinde tüm bu çirkin suikastlerin failleri ve onlara göz yumanların hesabını İyi Parti olarak soracağız. Yüce davanın fekadar evlatları sahipsiz değildir. Analarını, evlatlarını, eşlerini gözü yaşlı bırakanlar bunun hesabını vereceklerdir. Muhsin’de Biziz Sinan’da Biz dedi.

AdminAdmin