Sivas
Giriş Tarihi : 11-02-2023 14:23

SİVAS MEMUR-SEN SEFERBERLİK İLAN ETTİ

06.02.2023 pazartesi günü saat 04.17’de meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olarak tespit edilen 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketi; Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir.

SİVAS MEMUR-SEN SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Depremin yol açtığı can kayıpları ve yaralanmalar ile maddi hasarlar tüm milletimizi derinden üzmüştür. Milli birlik ve beraberlik duyguları içerisinde Devletimizin tüm olanaklarının seferber edildiği, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve bölge halkının yoğun uğraş ve gayretleriyle enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılması, vatandaşlarımızın barınma ve yemek ihtiyaçlarının karşılanması ve felaketin yaralarının sarılması büyük hızla devam etmektedir.

Sivas Memur-Sen İl Temsilcisi Halil İbrahim TEMİZ; ‘’Yardım kampanyası için üyelerimizden gelen yardımlarla, Kızılay ve AFAD ile işbirliği içinde hareket ederek 1 tır EKMEK, Kahramanmaraş’a, 1 tır  MONT, BOT ve SU, EKMEK Osmaniye’ye, 1 tır HASTABEZİ, İLAÇ, ÇORAP ve EKMEĞİN Hatay’a gönderildiğini söyledi. “Yardım tırlarımızın gönderimi devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin