Sivas
Giriş Tarihi : 25-01-2023 15:39

Dağgez: "Adalet, eşitlik ve kul hakkı gibi değerlerin bu bereketli coğrafyada yeniden tesis edilmesi için mücadele ediyoruz"

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve 25. Dönem Sivas Milletvekili Celal Dağgez Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı...

Dağgez:

Celal Dağgez mesajında: "Mübarek Ramazan ayını da içinde barındıran üç ayların ilk kandili olan Regaip Kandilini idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz. Rabbimize yakınlaşmanın fırsatı olarak değerlendireceğimiz bu mübarek kandil gecesinin rahmet ve bereketinden tüm İslam aleminin nasipleneceğine inanıyorum. Şüphesiz bu nurlu gecede semaya açılan eller boş dönmeyecek, insanoğlu manevi temizliğe ve mutluluğa erişecektir.

Kıymetli hemşerilerim bu mübarek gece vesilesiyle ifade etmek isterim ki; doğruluk dini İslam'ın insanlığa emrettiği ancak ne yazık ki hızla yara aldığına şahit olduğumuz adalet, eşitlik ve kul hakkı gibi değerlerin bu bereketli coğrafyada yeniden tesis edilmesi için mücadele ediyoruz. Bu mübarek gecede edeceğiniz dualarla mücadelemize güç katmanız bizi ziyadesiyle mutlu edecektir.

Bu duygularla tüm İslam Alemi ve Turan Coğrafyası başta olmak üzere büyük Türk Milletinin ve değerli hemşerilerimin Regaip Kandilini kutluyor, üç ayların bolluk ve bereket içerisinde geçmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin