Sivas
Giriş Tarihi : 09-12-2022 20:31   Güncelleme : 09-12-2022 20:35

Melih Uçmaz: "AKP İle bırakın Evi Otomobili, Sebze Meyve bile ulaşılamaz oldu!"

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Teşkilatı yeni dönemine vites yükselterek başladı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Merkez İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında Başkan Melih Uçmaz bilgilendirme yaptı.

Melih Uçmaz:

Başkan Melih Uçmaz bilgilendirmesinde: "Yeni ve güçlü yönetim kurulu olarak çalışmalarımıza başladık. Divan üyelerimizi belirleyerek görev dağılımını yaptık. Yönetim kurulu arkadaşlarım sahaya indi ve tabiri caizse AKP'ye tam saha prese başladık.

Havuz medyasının bırakın İYİ Parti'yi, ülkenin ekonomik durumunu bile görmezden geldiğinin bilincinde olarak sosyal medyayı etkin kullanmayı kararlaştırdık. Vatandaşımızın yaşadığı sorunlardan herkesin haberdar olmasını istiyoruz. Bugün sosyal medya hesaplarımızda Sivas'ta yerel bir markette çektiğimiz meyve sebze fiyatlarını yayınladık. AKP ile bırakın evi otomobili, sebze meyve bile ulaşılamaz oldu. Çocuklarımız birçok meyvenin tadını bilmeden büyüyor, babalar eve eli boş gitmenin mahcubiyetini yaşıyor. Biz vatandaşımıza söz verdik, bundan sonra sürekli sahada olacağız ve olup biten her şeyi gün yüzüne çıkarmaya çalışacağız.

Her şeye rağmen hemşerilerimiz az daha sabretsin. AKP'nin derin yoksulluğa mahkûm ettiği insanımızın meyve ve sebzeye rahat ulaşabileceği günlere az kaldı!" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin