Sivas
Giriş Tarihi : 04-12-2022 22:47   Güncelleme : 04-12-2022 23:14

Celal Dağgez: "Sivas'ın Büyük Bir Problemi Var, Su!"

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve 25. Dönem Sivas Milletvekili Celal Dağgez Twitter hesabından Sivas'ın su sorunuyla ilgili açıklama yaptı. Celal Dağgez, Pusat Özen Barajından 4 Eylül Barajına su getirme işinin geç kaldığına dikkat çekerek "Belediyeden ilan ettiği son tarihe uymasını istemekteyiz!" dedi.

Celal Dağgez:

Celal Dağgez'in açıklamasının tamamı şu şekilde: "Sivas'ta büyük bir problem var, su! Neredeyse iki yıl önce hissedilmeye başlayan Sivas'ın su sorununa karşı bırakın zamanında çözüm üretilmesini, geçen süre zarfında uyarılara aldırış edilmemiş ve 4 Eylül Barajındaki suyun tükenişine adeta seyirci kalınmıştır. Gelinen noktada şehir susuz kalmış; mahallelerde su kesintileri başlamış, su kesintisi olmayan yerlerde bile basınç düşüklüğünden kaynaklı apartmanların bazı dairelerine su çıkamaz hale gelmiştir. Hemşehrilerimiz susuzlukla imtihan edilmektedir.  İYİ Parti ve şahsım, su sorununda da Sivaslıların yanındadır ve Sivaslıların sesidir! 

Hemşehrilerimiz gibi bizde kasım ayında geleceği söylenen ama gelmeyen Pusat Özen Barajından suyun gelmesini beklemekte ve belediyeden ilan ettiği son tarihe uymasını istemekteyiz!"

AdminAdmin