Sivas
Giriş Tarihi : 09-11-2022 14:38

Dağgez: “Atatürk’ün Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için O’nun açtığı yolda, O’nun gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyoruz”

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve 25. Dönem Sivas Milletvekili Celal Dağgez 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Münasebetiyle Mesaj yayınladı.

Dağgez: “Atatürk’ün Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için O’nun açtığı yolda, O’nun gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyoruz”

Celal Dağgez mesajında: ‘’Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Kurtuluş Savaşının Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıldönümüne erişmiş olmanın hüznünü yaşıyoruz.

Bundan bir asır önce emperyalist güçlerin çepeçevre kuşattığı Anadolu’da Türk Milletine liderlik ederek, çok sevdiği milletini üzerine atılmış ölü toprağından kurtaran ve yakmış olduğu bağımsızlık ateşiyle bir milletin küllerini yeniden tutuşturan, nihayetinde son vatanımız Türkiye’nin Türk’e ait olduğunu en net şekilde bir kez daha ispatlayan Mustafa Kemal Atatürk’e şüphesiz çok şey borçluyuz. Türk Milletinin her ferdi, O’na layık olmak ve üzerine düşen borcu az da olsa ödeyebilmek amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmeli ve Türk Milleti için çalışmalıdır. Büyük milletimizin ve kıymetli hemşerilerimin bu amaç uğruna hareket ettiğimden ve daha da önemlisi bu amaç uğruna hareket edenlerle aynı safta bulunduğumdan şüphesi olmasın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için O’nun açtığı yolda, O’nun gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyoruz.

Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum. Emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti bizim elimizde ve güvencemizdedir.’’ ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin