Sivas
Giriş Tarihi : 06-11-2022 22:21

Başkan, Melih Uçmaz yeni döneme doludizgin hazırlanıyor…

Kurulduğu günden beri İYİ Parti Sivas teşkilatları içerisinde yer alan ve yaklaşık üç yıldır da Sivas Merkez İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren Melih Uçmaz geçtiğimiz günlerde yapılan Merkez İlçe Başkanlığı delege seçimlerinde büyük moral buldu.

Başkan, Melih Uçmaz yeni döneme doludizgin hazırlanıyor…

İYİ Partililer tarafından "Melih Uçmaz şimdiden güvenoyu aldı" şeklinde yorumlanan delege seçimlerinin ardından Başkan Uçmaz bir yandan yeni döneminde görev yapacağı çalışma arkadaşlarını belirlerken diğer taraftan ilçe kongrelerine katılım sağlıyor.

27 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinden sonra başlayacak yeni dönemine doludizgin hazırlanan Melih Uçmaz'ın bu enerjisi Sivaslıların Başkan'ı neden bu kadar çok sevdiğinin cevabı oluyor.

Bilindiği üzere Melih Uçmaz'ın Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde İYİ Parti  genelde milletimizin özelde ise Sivaslıların sorunlarını sıklıkla gündeme getirmiş, esnaf ve hane ziyaretlerine hız vermiş, sürekli kurulu olan üye kayıt standıyla varlığını İstasyon Caddesi'nde hissettirerek Sivaslılarla kesintisiz temas kurmuştu. En önemlisi bu dönemde İYİ Parti Sivas'taki üye sayısını yüzde 500 artırmıştı.

AdminAdmin