Sivas
Giriş Tarihi : 06-11-2022 00:25   Güncelleme : 06-11-2022 00:30

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlük ataması tam anlamıyla Ülke Gündeminde…

World Turk Tv’de Kemal Doğan Moderatörlüğünde canlı olarak yayınlanan Şeref Gülmez, Cemil Duymaz ve AK Parti 23. Dönem Sivas İl Genel Meclis Üyesi Murat Toraman yorumlarıyla gerçekleşen “Memleket Meseleleri” programında bu hafta Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlük ataması masaya yatırıldı.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlük ataması tam anlamıyla Ülke Gündeminde…

Geçtiğimiz günlerde ilk olarak gazetemizin gündeme getirdiği  “Sivas Kamuoyu SBTÜ yeni rektörünün kim olacağını merak ediyor!...” başlıklı haberiyle konu tam anlamıyla Ülke gündeme oturdu ve tartışılmaya, konuşulmaya başlandı.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi görev süresi sona erecek olan Rektör Mehmet Kul göreve tekrar atanıp atanamayacağını veya yerine kimin atanacağını merak ediyor.

Aralık 2018 den beri Sivaslı olmayan  Kahmramanmaraş/Elbistan'lı Prof.Dr.Mehmet Kul tarafından yönetilen Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) rektörlüğüne Kul’un tekrar atanıp atanmayacağı merak konusu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden en az 20 Öğretim Üyesinin Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesine Rektör olabilmek için başvuruda bulunacağı konuşulurken, şehir dışından da bu sayının toplamda 80 olacağı edinilen bilgiler arasında.

Sivas halkı ve akademik camia 2023 seçimleri öncesinde Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin somut, gözle görülür bir atlıma, heyecana kavuşabilmesi için Sivaslı bir rektör tarafından yönetilmesi gerektiğine vurgu yapıyor ve istiyor.

İşte World Turk Tv’de Kemal Doğan Moderatörlüğünde canlı olarak yayınlanan Şeref Gülmez, Cemil Duymaz ve AK Parti 23. Dönem Sivas İl Genel Meclis Üyesi Murat Toraman yorumlarıyla gerçekleşen  “Memleket Meseleleri” programında Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile ilgili yorumlar:

 

AdminAdmin