Sivas
Giriş Tarihi : 05-07-2021 15:02

Hatice Kurt’a Deva Partisi il Başkanı İnce'den destek...

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Vizyon 58 TV Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Kurt’un yaptığı paylaşım gündem olmaya devam ediyor.

 Hatice Kurt’a Deva Partisi il Başkanı İnce'den destek...

Kurt sosyal medya hesabından yaptığı

“Kişilerin söyledikleri kişileri bağlar! Milletin konuşmasıyla Kanalı sorumlu tutanlara yazık! Basın olarak işimizi yapamaz hale geldik. Siyasal baskılar tehditler daha neler neler! Basın özgürlüğü var! Son günlerde birçok basın mensubunun sıkıntısı bu. Yeter artık. Basını özgür bırakın basın işini yapsın! Verilecek cevabınız varsa da ben hiçbir zaman kanalımda kimseye ambargo uygulamadım. Çıkın cevap hakkınızı kullanın. Tekrar söylüyorum kanala çıkıp kim ne diyorsa onları bağlar söyledikleri!!! Kanalımı ya da BENİ değil!!!” diye serzenişte bulundu.”

paylaşımı sonrası siyasilere sitem etmişti.

Konuyla alakalı bugün SÖZCÜ gazetesi manşetten “AK Partili medya patronundan basını özgür bırakın isyanı” şeklinde haber yayınladı.

Haberin ardından DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce sosyal medya hesabından  “Geldiğimiz noktada, artık her şeyden alınan eleştiriye tahammülü olmayan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Sivas’ın tek ulusal yayın kanalı Vizyon 58 Tv ve onun sahibesi Sayın Hatice Kurt a yayın hayatında başarılar diliyorum. Bir Sivaslı olarak son ulusal kanalımızı da umarım kısır bir çelişkiye feda etmeyiz” yazarak Kurt’a destek oldu.

İŞTE SÖZCÜ’NÜN MANŞETİ

İNCE’NİN PAYLAŞIMI

AdminAdmin