Sivas
Giriş Tarihi : 03-02-2021 19:50

Ömer Faruk Çınargil, Başkan adayı Demirgil’ın Danışmanı olduğu öğrenildi!

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Hakan Demirgil, esnaf ve sanatkârlara yönelik hazırladığı projeleri tanıtmak için düzenlenen basın toplantısına koronavirüs kurallarının ihlal edildiği şikâyeti üzerine yapılan ve Sivas’ta gazetemiz haberi sonra Sivas’ta büyük ses getiren, her kesim tarafından duyulan yerindeki polis denetiminin ardından İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ömer Faruk Çınargil, Başkan adayı Demirgil’ın Danışmanı olduğu öğrenildi!


İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ile bir araya gelen Başkan Adayı Demirgil, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’a gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgiler vererek, “basın toplantımıza dair gerekli yerlere bilgi verdik. Tüm koranavirüs tedbirlerimizi alarak gerçekleştirildiğimiz toplantı sırasında polisimizi karşımızda görünce adeta bir travma yaşadık. Ancak bizler bu olaydan ciddi bir üzüntü yaşadık” dedi ve denetimle ilgili bilgi aldı.


Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Hakan Demirgil’e, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’ı ziyareti sırasında Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Yalman, Sivas Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker ve Büyük Birlik Partisi (BBP) döneminde Belediye Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Ömer Faruk Çınargil’de bu ziyarete eşlik etmesi gözden kaçmadı.

Ömer Faruk Çınargil’in başkan adayı Hakan Demirgil’in danışmanı olduğu bilgileri ulaşırken, Demirgil’in seçim kapanyasının Ömer Faruk Çınargil tarafından koordine edildiği bilgilerine ulaşılıyor.

AdminAdmin