“YARIN GEREKİRSE BÜTÜN FAKÜLTELERE GİRER BU HAKSIZLIĞA DUR DERİZ“

Sivas Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ gazetemize özel bir bir açıklama yaparak, “Bu haftalarda Cumhuriyet Üniversitesi’de yapılan Öğrenci Konsey seçimleri uydurma nedenlerle iptal edilerek AKP yandaşlarına peşkeş çekilmeye çalışılmaktadır” dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri - 15-10-2014 18:54

“YARIN GEREKİRSE BÜTÜN FAKÜLTELERE GİRER BU HAKSIZLIĞA DUR DERİZ“

Yalçındağ yaptığı açıklamanın devamında: “Ülkü Ocaklı gençleri mesnetsiz bahanelerle seçimlerde aday olmaları engellenmiştir. Ülkü Ocaklı gençlerimiz seçimlere tepki koyarak seçim yapılan salonu terk etmişlerdir, gayri ahlaki bir şekilde yapılmaya çalışılan seçim sadece sahte adayın salonda kalmasıyla seçimler yapılamamıştır. Bu haksızlığa Ülkü Ocakları yönetimi olarak yerinde tepki koyup İktisat fakültesinde ki seçimler tarafımızca iptal ettirilmiştir. Yaşanan olayların figüranı AKP gençlik kolları başkanına da gerekli tepki üniversite teşkilatımız tarafından verilmiş. Bizler kavgadan yana değiliz ama gerektiğinde kavga etmeyi de iyi biliriz. Ülkü ocaklılarının iyi bildiği bir şey daha var ki hiç kimsenin hakkını yemeyeceği gibi kimseye de hakkını yedirmeyeceği de iyi bilinmelidir. Allah bizi hak yemekten ve haramzadelikten korusun” ifadelerine yer verdi.

İl Ocak Başkanı Yalçındağ bu şekilde usulsüzlüklerin devam etmesi halinde tepkilerinin giderek daha çok artacağını da ayrıca belirtti. Fakülte önünde toplanan yüzlerce ülkücü öğrenciyi sakinleştiren il Ocak Başkanı Yalçındağ “herkes sükûnetini korusun hiç kimse bizlerin hakkını yiyemez bu hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğimiz iyi bilinmelidir. Bu sadece bir fakültede tepkimizi dile getir yarın gerekirse bütün fakültelere girer bu haksızlığa dur deriz” diyerek sözlerini tamamladı.

Advert Advert Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sayıştay raporu ortaya koydu: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde 350 milyon liralık zarar

Sayıştay raporu ortaya koydu: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde 350 milyon liralık zarar

29-10-2025 - Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yeni Eğitim ve Sınav Yönetmeliği Yayımlandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yeni Eğitim ve Sınav Yönetmeliği Yayımlandı

27-10-2025 - Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri