C.Ü. YİĞİDO'NUN SAĞLIK SPONSORU OLDU

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Sivasspor Kulübü arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri - 24-06-2014 17:02

C.Ü. YİĞİDO'NUN SAĞLIK SPONSORU OLDU

C.Ü. Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, başhekimlikte düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un Sivas'ı her alanda başarıyla temsil ettiğini söyledi.

Bu sözleşmeyle Sivassporlu futbolculara, futbolcuların yakınlarına ve kulüp çalışanlarına sağlık hizmeti sunacaklarını belirten Gökçe, sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar da C.Ü.'nün her zaman desteğini gördüklerini belirterek, üniversite yetkililerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Gökçe ve Sarılar, sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde, CÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ekber Şahin ve Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten de hazır bulundu.

Advert Advert Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vakıf Okulları mağdurları seslerini Valiye duyurmak için meydanda toplanacak

Vakıf Okulları mağdurları seslerini Valiye duyurmak için meydanda toplanacak

05-08-2026 - Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri

CÜ Vakfı Okulları’nda çözüm masada, karar Makamlarda: Eylüle sayılı günler kaldı...

CÜ Vakfı Okulları’nda çözüm masada, karar Makamlarda: Eylüle sayılı günler kaldı...

04-08-2026 - Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri