OBAMA VE ROMNEY YİNE KARŞIKARŞIYA

Türkiye saati ile 04.00'te başlayacak tartışmada Obama'nın bu kez daha atak bir tutum sergilemesi bekleniyor.

Bölgesel - 16-10-2012 13:02

OBAMA VE ROMNEY YİNE KARŞIKARŞIYA

Barack Obama’nın danışmanları, başkanın bu akşam yapılacak  ikinci tartışmada Cumhuriyetçi rakibi Mitt Romney’e karşı daha güçlü bir performans sergileyeceğini söylüyor.

Obama’nın 3 Ekim’deki ilk tartışmada yorgun ve iyi hazırlanmamış görüntüsü eleştirilere neden olurken, rakibi Romney ise daha kararlı ve canlı bir görüntü çizmişti. Başkanın kötü performansı, kamuoyu yoklamalarında rakibinin oylarının artmasına ve seçim öncesi adaylar arasındaki farkın eşitlenmesine yolaçmıştı .

Bu akşam, New York’taki Hofstra Üniversitesi’nde yapılacak tartışmanın formatı biraz daha farklı olacak. Kararsız seçmenlerden oluşan bir  izleyici grubu Obama ve Romney’e soru yöneltecek.

Başkan Obama, geçtiğimiz haftanın birkaç gününü Virginia’nın Williamsburg kentinde bir dinlenme yerinde tartışmaya hazırlanarak geçirdi. Obama’nın danışmanları, başkanın Romney’e karşı daha atak bir tutum sergileyeceğini söylüyor.

Romney’nin seçim kampanyası ekibi, Pazartesi günü yaptığı açıklamada Eylül ayında 170 milyon dolar toplandığını belirtti. Obama’nın seçim kampanyası  ise geçtiğimiz ay 181 milyon dolar topladığını açıklamıştı.

Tartışmayı Canlı Olarak Seyredin

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
20 il için şiddetli yağış uyarısı: Sel tehlikesi devam ediyor

20 il için şiddetli yağış uyarısı: Sel tehlikesi devam ediyor

29-06-2022 - Bölgesel

MHP'DE İŞLER ÇIRINDAN ÇIKTI

MHP'DE İŞLER ÇIRINDAN ÇIKTI

11-07-2015 - Bölgesel