ÖĞRETMENLER GÜNÜ İKSİR RESORT TOWN'DA KUTLANIR

Doğanın tüm renklerini ve güzelliklerini, 4 mevsim gözler önüne seren İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel konaklama fırsatı sunuluyor.

Turizm - 22-11-2011 05:26

ÖĞRETMENLER GÜNÜ İKSİR RESORT TOWN'DA KUTLANIR


Doğanın tüm renklerini ve güzelliklerini, 4 mevsim gözler önüne seren İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel konaklama fırsatı sunuluyor.
21 ile 27 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere, tüm aktivite ve konaklama fiyatlarında %20 indirim uygulanacak.

‘Yaşamın İksiri’ bu kasabada…
 
Emekli matematik öğretmeni olan İksir Resort Town Tatil Kasabası Yönetim Kurulu Başkanı İksir Aydın, böylesine anlamlı bir günde, öğretmenlere hediye vermekten büyük mutluluk duyacaklarını belirtti. 
Uçsuz bucaksız bin bir ton yeşilin, sarının, turuncunun, mavinin tek karede olduğu Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda, Cennet’ten bir köşe olarak ‘Yaşam İksiri’ sunduklarını ifade eden İksir Aydın, “Doğa ve insana saygı felsefesinden yola çıkarak, ‘Yaşam İksiri’ formülünü hazırladık. Doğa, tarih, kültür, spor, hobi, yerel yaşam, doğal beslenme ve 365 günün gizemini yorumlayarak çok alternatifli yeni tatil anlayışını hayata geçirdik. Misafirlerimizi, gelincik, kızılcık, kiren şurupları ile karşılıyoruz. Doğal reçeller, marmelatlar ikram ederek uğurluyoruz. Herkesin hayalinde olan çok özel bir tesisi hayata geçirerek, hazırladığımız ‘Yaşam İksiri’ni bu anlamlı günde öğretmenlerimiz ile paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız” diyor.

50’nin üzerinde aktivite yer alıyor

Bol oksijeniyle ciğerlerinizi, görselliğiyle ufkunuzu, aktivitesiyle yaşamınızı renklendiren Kastamonu-Daday’daki İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda; Atlı sporlar merkezinde biniş eğitimleri, doğada serbest at binişleri, trekking, Atv, Jeep safari, Kışın hediklerle doğa yürüyüşleri, Snow tube ile kar eğlencesi, Kızaklar ile kış keyfi, kayak turları, olta balıkçılığı, bisiklet, faytonla şehir turu, marangozhanede kızak yapımı, ahşap atölyesinde ahşap oymacılığı ve hediyelik eşya yapımı gibi 50’nin üzerinde aktivite yer alıyor.
 “Her gün Yeniden Doğmak” sloganıyla tüm detayları düşünülmüş olan bu yaşam kasabasında; her yaş ve ilgi grubuna yönelik eğlendirici, eğitici, dinlendirici faaliyet bulunuyor. Çiftlikte üretilen ürünlerle doğayla iç içe olmayı sağlayan tesis, aynı zamanda konforu özleyenlerin ilgi odağı haline geliyor.
 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
6 ayda turizmden sadece 2.5 milyar dolar geldi

6 ayda turizmden sadece 2.5 milyar dolar geldi

07-09-2021 - Turizm

Megastar Tarkan Kıbrıs’ı coşturdu!

Megastar Tarkan Kıbrıs’ı coşturdu!

05-01-2016 - Turizm