DİKKAT! KADIN

EKAV /Eğitim Kültür Araştırma Vakfı, 20. yılını 20 çağdaş sanatçının katılacağı ‘Dikkat! Kadın’ sergisiyle kutluyor.

Kültür-Sanat - 16-11-2011 13:55

DİKKAT! KADIN


EKAV /Eğitim Kültür Araştırma Vakfı, 20. yılını 20 çağdaş sanatçının katılacağı ‘Dikkat! Kadın’ sergisiyle kutluyor.


Günümüz insanının yaşam biçimine baktığınızda kadın özgür görülse de, genel anlamda özgür olmadığı ve buna bağlı olarak birçok sorun yaşadığı bilinen bir gerçektir. Günlük hayat içinde ‘Kadın’a ve kadının toplumsal yaşam içindeki yerine dikkat çekmek (!) amacıyla yapılan bu sergide; orta ve genç kuşaktan 20 çağdaş sanatçının resim, heykel, fotoğraf, enstalasyon, video art v.b çalışmalarına yer verilecektir.

‘Dikkat! Kadın’ başlıklı sergi 29 Kasım 2011 - 15 Ocak 2012 tarihleri Ekavart Gallery’de sanatseverlerle buluşacaktır. Sergi daha sonra yurtiçinde farklı kentlerde izleyiciye sunulacaktır.

Sergiyi  Türkiye’nin ilk online sanat televizyonu  www.ekavart.tv’ de izleyebilirsiniz.
 

BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rihanna'dan yeni albüm için ipucu

Rihanna'dan yeni albüm için ipucu

21-12-2023 - Kültür-Sanat

'Rihanna, Türkiye'ye geliyor' iddiası

'Rihanna, Türkiye'ye geliyor' iddiası

13-12-2023 - Kültür-Sanat