Rihanna'dan yeni albüm için ipucu

Hayranlarının dört gözle albüm beklediği ünlü şarkıcı Rihanna, 2024'te yeni albüm çıkaracağına dair ipucu verdi.

Kültür-Sanat - 21-12-2023 11:49

Rihanna'dan yeni albüm için ipucu

Müzik dünyasından uzaklaşarak iş dünyasında kendini kanıtlayan ünlü şarkıcı Rihanna, hayranları ondan bekledikleri dokuzuncu albüm için umudunu kesmedi. Son albümünü 2016'da çıkaran ünlü şarkıcı, 2024'te yeni albüm çıkaracağına dair ipucu verdi.

Makyaj ve iç çamaşırı dünyasında önemli bir yer edinen Fenty markasıyla başarılı bir iş insanı olduğunu kanıtlayan Rihanna, müzik dünyasından biraz uzaklaşmış görünse de hayranları ısrarla ve merakla şarkıcıdan yeni bir albüm bekliyor.

35 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, 2016'da çıkardığı "Anti" adlı albümünden bu yana yeni bir albüm çalışması yapmadı.

Geçtiğimiz yıl "Black Panther" film müziği albümünü çıkaran Rihanna, "Ocean’s 8" filmindeki oyunculuğuyla hayranlarının beğenisi toplamıştı.

Rihanna, 2025'te gösterime girecek olan Şirinler filmi "The Smurfs Musical"da yer alacak ilk isim olarak açıklandı. Projenin yapımcılarından biri olan Rihanna, Şirine karakterini seslendirip film için yeni şarkılar besteleyecek. Tüm bu yapılmış ve yapılacak olan projelere rağmen hayranları, Rihanna'dan albüm bekliyor.

'HAYRANLARIMIN HAKKI'

Kurucusu olduğu Fenty markasının Puma ile işbirliğinden ortaya çıkan koleksiyonun tanıtım partisinde Entertainment Tonight'a konuşan Riri lakaplı şarkıcı, 2024'te dokuzuncu albümünü çıkaracağına dair ipucu verdi.

"Daima turne yapmak isteriz. Yeni müzik olduğunda turne yapmak istiyorum. Son turnem uzun zaman önceydi" diyen Rihanna, "Hayranlarımın yeni albüm beklemesinin onların hakkı olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
'Rihanna, Türkiye'ye geliyor' iddiası

'Rihanna, Türkiye'ye geliyor' iddiası

13-12-2023 - Kültür-Sanat

Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi’nde Osman Hamdi Bey Projesi açılıyor.

Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi’nde Osman Hamdi Bey Projesi açılıyor.

08-12-2023 - Kültür-Sanat