FUJİTSU'DAN KOBİLER'E ÖZEL PAKET

Fujitsu, Sanal Masaüstü Altyapı (VDI) paketleriyle KOBİ'lerin sanallaşmaya geçişlerini kolaylaştırıyor. 'Tak-çalıştır' paketlerinde Fujitsu PRIMERGY TX200 S6 sunucu, Fujitsu Zero Client istemci, ekranlar, klavye ve fare gibi geçiş için gereken tüm unsurlar bulunuyor. Şirketler ihtiyaçlarına göre 20 iş istasyonuna veya 40 iş istasyonuna kadar kullanıcıyı destekleyen paketleri seçebiliyor. KOBİ'lere VDI'ya kolay geçiş avantajı sağlayan Fujitsu, yükleme ve bakım desteği de sunuyor.

Teknoloji - 02-11-2011 11:09

FUJİTSU'DAN KOBİLER'E ÖZEL PAKET

 

Fujitsu, KOBİ'lerin Sanal Masaüstü Altyapıları'na (Virtual Desktop Infrastructure - VDI) geçişini kolaylaştıran paket çözümler sunuyor. VDI Paketleri, karışıklığı ortadan kaldıran donanım ve yazılımlarla PC ve masaüstü tabanlı iş istasyonlarının sanal ortamlara geçişini kolaylaştırıyor.

VDI'ya geçiş yapmaları durumunda şirketler hem donanım, hem de BT operasyonlarının maliyetlerinden tasarruf ediyor. VDI aynı zamanda tüm iş verilerinin merkezi bir sunucuda yedeklenmesini sağlarken, geleneksel PC bazlı ortamlara göre enerji maliyetlerinde de tasarruf sağlıyor. Fujitsu, sunduğu VDI paketleriyle küçük şirketlerin sistem yönetimi ile ilgili endişelerini de ortadan kaldırıyor.

 

VDI'ya geçişi kolaylaştıran 'tak-çalıştır' paketler

Fujitsu, yeni VDI Paketleriyle hem kanal ortaklarının, hem de son kullanıcıların VDI'ya kolay geçiş talebini karşılıyor. Fujitsu'nun biri 42 ye kadar kullanıcıyı, diğeri ise 20 ye kadar kullanıcıyı destekleyen iki çözüm paketi bulunuyor. Her iki seçenekte de optimize edilmiş Fujitsu PRIMERGY TX200 S6 sunucu, ağ altyapılarını sağlayan entegre Fujitsu Zero Client istemci ve ekranlar yer alıyor. Klavye ve farelerin de bulunduğu paketlerdeki yazılımlar çalışmaya hazır şekilde sunuluyor.

Büyümek isteyene ölçeklenebilir çözümler

Fujitsu, şirketlerin büyüme stratejileri doğrultusunda, ana bilgisayarların ve anahtarların daha fazla Fujitsu Zero Client istemci eklenmesi için yeri olmasını sağlıyor. Opsiyonel Fujitsu Portable Zero Client taşınabilir istemci VDI'ya taşınırken Windows bazlı PC'lerini kullanmak isteyen şirketlere de çözüm sunuyor. Tak-çalıştır özelliği bulunan, USB bağlantılı bir cihaz olan Fujitsu Portable Zero Client taşınabilir istemci, mevcut masaüstlerinin ve dizüstü bilgisayarların VDI Host Node olarak kullanılmasını mümkün kılıyor.

Sessiz ve daha serin bir çözüm

VDI ile kullanıcılar, kendi masaüstlerine şirket ağına bağlı Fujitsu Zero Client üzerinden ulaşabiliyor veya uzaktan erişebiliyor. Fujitsu Zero Client'ın performansı masaüstü PC'ler ve dizüstü bilgisayarlar ile aynı olmasına rağmen, akıllı istemci ofislere göre daha az ses ve ısı yayılımı sağlar.

VDI paketleri sistem yönetimi karmaşasına son veriyor

Fujitsu Türkiye İstemci Teknoloji Satış Yöneticisi Gökhan Özveren VDI Paketleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

"KOBİ'lerin ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde karşılamasına rağmen VDI karmaşık bir sistem olduğu yanlış algısıyla çok da fazla tercih edilmiyor. Fujitsu olarak KOBİ'lerin bu endişesini ortadan kaldırıyor, onlara VDI'ya kolay geçiş avantajını sunuyoruz. Merkezi sunucudan klavye ve fareye, güç ve ağ kablolarına kadar tüm öğeleri barındıran VDI paketlerimizle KOBİ'lerin VDI'ya geçişini destekliyoruz."

VDI Paketlerinden faydalanmak isteyen işletmelerin yalnızca kurulması gereken iş istasyonu sayısını belirlemeleri yeterli oluyor. Fujitsu, geçişe başlamaları için ihtiyaç duydukları opsiyonel yükleme ve bakım hizmetleri gibi tüm çözümleri sağlıyor.
 

BOĞAÇ YÜZGÜL/EGEMEN GAZETESİ

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alper Gezeravcı, 'Uyna' deneyi yapacak

Alper Gezeravcı, 'Uyna' deneyi yapacak

31-01-2024 - Teknoloji

Togg'un yeni modeli geliyor: Fiyatı belli oldu...

Togg'un yeni modeli geliyor: Fiyatı belli oldu...

19-01-2024 - Teknoloji