BOĞAÇ YÜZGÜL ONUR LİSTESİNE SEÇİLDİ

........Turizm İşveren ve Çalışanları Meslek Örgütleri Birilği; 'Türkiye Turizmi'nin Gelişmesine Katkı Sağlayan Basın Yayın Kuruluşu Mensupları' başlığı altında açıkladığı beş kişilik onur ödülleri listesine, Egemen Gazetesi İstanbul Muhabiri Boğaç Yüzgül'ü de aldığını açıkladı.

Turizm - 22-10-2011 22:32

BOĞAÇ YÜZGÜL ONUR LİSTESİNE SEÇİLDİ

Turizm İşveren ve Çalışanları Meslek Örgütleri Birilği; 'Türkiye Turizmi'nin Gelişmesine Katkı Sağlayan Basın Yayın Kuruluşu Mensupları' başlığı altında açıkladığı beş kişilik onur ödülleri listesine, Egemen Gazetesi İstanbul Muhabiri Boğaç Yüzgül'ü de aldığını açıkladı.

Yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Turizm İşveren ve Çalışanları Meslek Örgütleri Birilği' olarak, on yıldır geleneksel olarak; 'Türkiye Turizmi'nin Gelişmesine Katkı Sağlayan Basın Yayın Kuruluşu Mensupları' adı ile, bu konuda başarılı bulduğumuz beş basın mensubunu; onur listesine alarak, meslektdaşlarına örnek olmaları dileğiyle, yıl boyu hemen her toplantımızda; isimlerinin ön planda olmasını sağlıyoruz. 2010 yılının en iyi beş listesine bu yıl ilk kez bir internet haber portalı muhabirini aldık. Daha önce listemize aldığımız internet sitesi temsilcileri, turizm sektörüne hizmet veren temsilcilerdi. Ancak aynı zamanda 'Turustuk Mutfak ve Gatering Uzmanı' ve 'Uluslararıs Gurme' sıfatalrını da taşıyan Boğaç Yüzgül isimli deneyimli gazeteci, İstanbul muhabri olduğu Egemen Gazetesi adlı haber sitesinde, siyaset, ekonomi ve yaşam haberlerine verdiği önem kadar turizm haberlerine de yer vererek, bu konuda büyük bir sorumluluk örneği göstermiştir. Bu nedenle de bize de birlik olarak bu sorumluluğu ödüllendirmek düşmüştür. Bu arada Kerem Köfteoğlu, bu yıl da beşinci kez üst üste listemize girme başarısı kazanan gazeteci-yazar olmuştur. Diger üç isim ise, hafta sonu internet sitemizde yayınlanacaktır. Kamuoyuna saygı ile sunulur...'

 

 

SHA/İSTANBUL

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
6 ayda turizmden sadece 2.5 milyar dolar geldi

6 ayda turizmden sadece 2.5 milyar dolar geldi

07-09-2021 - Turizm

Megastar Tarkan Kıbrıs’ı coşturdu!

Megastar Tarkan Kıbrıs’ı coşturdu!

05-01-2016 - Turizm